Καραφώτης: «Όταν είμαι ερωτευμένος, αυτοκαταστρέφομαι»

Single δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής

Καραφώτης: «Όταν είμαι ερωτευμένος, αυτοκαταστρέφομαι»

Ελεύθερος, ωραίος και με… νέο αλμπουμ δηλώνει ο Κώστας Καραφώτης στο Glam υπογραμμίζοντας ότι έχει βάλει τελεία στις σχέσεις του με τη Μάρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Χαρακτηρίζοντας και τις δύο talk of the town σχέσεις του με τη Μάρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη ως οριστικά παρελθόν, ο νεαρός τραγουδιστής έχει μόνο καλά λόγια να πει για τις πρώην συντρόφους τους: «Έμαθα αρκετά πράγματα από τις σχέσεις μου. Και οι δύο ήταν πολύ δυνατοί χαρακτήρες και δυναμικές γυναίκες». Ωστόσο σπεύδει αν υπογραμμίσει πως το τέλος έχει επέλθει: «Με τις πρώην μου -γενικότερα μιλώντας- δε διατηρώ ούτε φιλικές αλλά ούτε και εχθρικές σχέσεις».

«Υποκλίνομαι» τιτλοφορείται ο νέος του τίτλος και απ’ ότι φαίνεται ο Κώστας Καραφώτης υποκλίνεται σε όσους μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και δε γίνονται «έρμαια» του έρωτα: «Δεν είμαι σε θέση να κρατήσω μια καλή ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένος, αυτοκαταστρέφομαι. Προφανώς τώρα είμαι καλά γιατί δεν είμαι ερωτευμένος».

Δηλώνοντας ελεύθερος και ωραίος, ο Κώστας Καραφώτης αφήνει ανοικτό παράθυρο για πιθανή συμμετοχή του σε κριτική επιτροπή ριάλιτυ τραγουδιού ωστόσο όχι για το άμεσο ��έλλον: «Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και μετά από πολλά χρόνια, πιθανόν να συμμετείχα σε κριτική επιτροπή, γιατί όχι;» αναφέρει ο ίδιος.

Αν και δηλώνει «κολλημένος» με το νέο του -ακριβό όπως εξομολογείται- αυτοκίνητο, ο Κώστας Καραφώτης υπογραμμίζει ότι έχει επηρεαστεί και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική του ζωή από την οικονομική κρίση: «Σαφώς και μ’ έχει επηρεάσει καθώς ο αποδέκτης της κρίσης είναι ο καθημερινός κόσμος που μας επισκέπτεται στα μαγαζιά. Η αντίδραση είναι αλυσιδωτή. Εγώ προσωπικά έκοψα τα περιττά και χωρίς ουσία έξοδα, αυτά που ουσιαστικά δεν απολάμβανα».

Όσο για τα σχέδια του; Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν ήδη το νου τους σε κάποια όμορφη παραλία ελληνικού νησιού αλλά ο νεαρός τραγουδιστής εμμένει στη σκληρή δουλειά: «Τα σχέδια μου για το καλοκαίρι είναι δουλειά και πάλι δουλειά! Πέντε μέρες δουλειάς τη βδομάδα στην παραλιακή δε νομίζω ότι αφήνουν και πολλά περιθώρια διακοπών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top