Με ποιον κάνει διακοπές η Ελένη Μενεγάκη;

Μακριά από το άγχος της δουλειάς

Με ποιον κάνει διακοπές η Ελένη Μενεγάκη;

Μετά από μία δύσκολη χρονιά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο η Ελένη Μενεγάκη χρει��ζόταν λίγο χρόνο μακριά από όλους και από όλα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να σχεδιάσει ψύχραιμα τις επόμενες κινήσεις στην εκπομπή της.


Για το λόγο αυτό αποφάσισε να απολαύσει τις ομορφιές της Πύλου μαζί με τα τρία παιδιά της και μία οικιακή βοηθό. Διέμειναν σε δύο πολυτελείς σουίτες γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος.


Το ίδιο ξενοδοχείο είναι το καταφύγιο πολλών σταρ της εγχώριας και ξένης σόουμπιζ. Όπως αποκάλυψε πρώτο το Star, το διάσημο ζεύγος David και Victoria Beckam που επέλεξαν να περάσουν οικογενειακές διακοπές στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Πύλου!


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Real News φαίνεται η Ελένη Μενεγάκη προβληματισμένη και σκεφτική…


Τα πρωινά απολάμβανε με τα παιδιά της το πρωινό με θέα το απέραντο γαλάζιο της Πύλου ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας λιαζόταν στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, συντροφιά με ένα βιβλίο…


Ντυμένη casual και με χαλαρή διάθεση δεν έλειψαν και τα παιχνίδια στην πισίνα με τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά… Μιλούσε αρκετά συχνά στο κινητό της τηλέφωνο για να διευθετήσει θέματα για την εκπομπή της.


Η ξανθιά παρουσιάστρια, δεν βγήκε καθόλου από το χώρο του συγκροτήματος ακόμα και τους απογευματινούς περιπάτους προτιμούσε τους ειδυλλιακούς χώρους του θέρετρου ενώ δειπνούσε πάντα σε ένα από τα εστιατόρια του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top