Ακύρωσε την συναυλία στην Κύπρο η Lopez

Μετά τις αντιδράσεις και την παρέμβαση του Κογκρέσου

Ακύρωσε ��ην συναυλία της στα Κατεχόμενα της Κύπρου η Jennifer Lopez μετά τις έντονες αντιδράσεις δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ανά τον κόσμο, αλλά και στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου.

Η Lopez είχε σκοπό να τραγουδήσει σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου. Μάλιστα, σκόπευε να γιορτάσει εκεί και τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της, Mark Antony, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Η Λατίνα τραγουδίστρια σε ανακοίνωση της εξήγησε «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top