Διακοπές στις Σπέτσες για Ντι Κάπριο και Ραφαέλι!

Χαλάρωση λίγο πριν την… κουλούρα

Διακοπές στις Σπέτσες για Ντι Κάπριο και Ραφαέλι!

Παρέλαση αστέρων φέτος στην Ελλάδα, μιας και αρκετές celebrities του Hollywood επέλεξαν τις ομορφιές της Ελλάδας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ένας από αυτούς και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας μαζί με την καλή του Μπάρ Ραφαέλι στις Σπέτσες.

Ο Λίο και η Μπαρ έφτασαν στο νησί με ιδιωτικό σκάφος και κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού ως γνωστόν, ο star αποφεύγει τους παπαράτσι όπως ο διάβολος το λιβάνι!!!!

Με καπελάκι, γυαλιά, βερμούδα και ένα φθαρμένο t– shirt, ο Λίο κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαύσει τις ομορφιές των Σπετσών. Βέβαια δεν κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή κάποιων κατοίκων που τον είδαν να σεργιανίζει στα σοκάκια της παλιάς πόλης άγρια χαράματα, αγκαλιά με την καλή του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το Σάββατο, το ζευγαράκι… ξεσάλωσε κανονικά στα clubs του νησιού μαζί με την παρέα του, χωρίς και πάλι κανείς να τους πάρει μυρωδιά!!!!

Οι διακοπές αυτές είναι οι τελευταίες πριν ο ντι Κάπριο βάλει την κουλούρα, αφού ως γνωστόν, με το που πάτησε τα 35 αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να ζητήσει το χέρι της Μπάρ Ραφαέλι.

Οι δυο τους ετοιμάζονται λοιπόν για γάμο και… παιδιά και αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να το γλεντήσουν όσο μπορούν περισσότερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top