Αγνώριστη η Τζένιφερ Άνιστον!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Αγνώριστη η Τζένιφερ Άνιστον!

H Tζένιφερ Άνιστον μεταμορφώθηκε σε Μπάρμπαρα Στράιζεντ από τις ταινίες Ένα Αστείο Κορίτσι και What\'s Up Doc........για να φωτογραφηθεί για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Harper\'s Bazaar. Αγνώριστη ε???


Για την όμορφη ηθοποιό η Στράιζεντ αποτελεί ίνδαλμα και όπως δήλωσε θέλησε με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την 68χρονη ηθοποιό..... «Η Μπάρμπα με εμπνέει γιατί έχει καταφέρει να κάνει όλα όσα ήθελε στη ζωή της. Και οι δυο μας είμαστε άνθρωποι που βρεθήκαμε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για καλά και για άσχημα γεγονότα και συνεχίσαμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια.


Αλλάζοντας χτένισμα ρούχα αξεσουάρ και κυρίως ύφος, φωτογραφήθηκε σε πολλές πόζες μοιάζοντας είναι η αλήθεια πολύ με την αγαπημένη της σταρ.


Η Άνιστον γνώρισε την Στράιζεντ πριν από αρκετά χρόνια σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Νέα Υόρκη. «Την αγαπούσα από παιδί, και ξαφνικά ήταν μπροστά μου, και ήταν όπως όταν βλέπεις κάποιον που γνωρίζεις μια ζωή» δήλωσε η Άνιστον στην συνέντευξη της στο περιοδικό, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να είχε τη φωνή της Στράιζεντ έστω για όσο διαρκεί ένα ντους... Η Άνιστον άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι στο μπάνιο της τραγουδάει τραγούδια της Στράιζεντ....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top