Πρόκληση από τα Κατεχόμενα μέσω του Julio Iglesias

Τον κάλεσαν να τραγουδήσει σε VIP ξενοδοχείο

Πρόκληση από τα Κατεχόμενα μέσω του Julio Iglesias

Μία ακόμη προσπάθεια να τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιεί η Κατεχόμενη Κύπρος.

Αυτή τη φορά, τα μέλη της τουρκικής δημοκρατίας της βόρειας Κύπρου απηύθυναν πρόσκληση στον διάσημο τραγουδιστή Julio Iglesias να εμφανιστεί σε VIP ξενοδοχείο της Κερύνειας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Iglesias έχει αποδεχθεί την πρόσκληση και θα εμφανιστεί στο ξενοδοχείο Merit Crystal Love and Casino στις 16 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία της εμφάνισης έχει ήδη αναρτηθεί και στην προσωπική ιστοσελίδα του τραγουδιστή, που δεν αναμένεται – εκτός σοβαρού απροόπτου – να την ακυρώσει.

Στο άκουσμα της είδησης, πέντε βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ζήτησαν να επιβληθούν κυρώσεις στον 67χρονο τραγουδιστή από τον πρόεδρο της Κομισιόν, καθώς αυτή η συμπεριφορά μόνον προκλητική προς την κυπριακή πλευρά – και όχι μόνον – θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τα Κατεχόμενα προκαλούν ντόρο με τις μουσικές και καλλιτεχνικές τους διοργανώσεις. Πριν από λίγο καιρό, είχαν καλέσει για συναυλία την Anastasia, η οποία τελικά δεν εμφανίστηκε, ενώ την τελευταία στιγμή είχε ακυρωθεί και η συναυλία που επρόκειτο να δώσει το καλοκαίρι η Jennifer Lopez.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top