Zέτα Μακρυπούλια: Απαντά εάν είναι ερωτευμένη

Πού και πώς την «συνέλαβε» η κάμερα

Zέτα Μακρυπούλια: Απαντά εάν είναι ερωτευμένη

Κατά κοινή ομολογία, το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια αδυνάτισε, της πάει πάρα πολύ.

Εκτός όμως από την άψογη σιλουέτα που φροντίζει να διατηρεί μόνιμα πλέον, η Ζέτα δείχνει πιο όμορφη και πιο ξεκούραστη από ποτέ. Το δήλωσε άλλωστε και μπροστά στην κάμερα. «Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι με πολλές διακοπές, με χαλάρωση, μπάνια, ηλιοθεραπεία και όλα αυτά που συνιστούν ένα υπέροχο καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά. Είναι εξάλλουν γνωστό ότι φέτος το καλοκαίρι έκανε πολλές διακοπές, στην Πάρο, την Κρήτη, αλλά και την Σαντορίνη, όπου μάλιστα οι πληροφορίες την θέλουν να βρέθηκε παρέα με τον τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο τηλεοπτικός φακός την εντόπισε στην επίδειξη μόδας της εταιρείας Raxevsky, την οποία εκπροσωπεί άλλωστε εδώ και καιρό. Πρόκειται για μία επίδειξη που στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Παρουσιαστές της επίδειξης ήταν η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον αγαπημένο της συνεργάτη και καλό της φίλο Γιώργο Καπουτζίδη. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι δυο τους παρουσίασαν τα ρούχα της εταιρείας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η Ζέτα άλλαξε αρκετές φορές στην διάρκεια της επίδειξης. Στην αρχή εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ κοντό φόρεμα, ενώ στην συνέχεια επέλεξε αέρινες τουαλέτες, μέσα από τις οποίες αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή Lifestyle του Alter, φορούσε μία μακριά γαλάζια τουαλέτα, με φύλλα μουσελίνας, κεντημένη με πέτρες στο στήθος, ασορτί με τα μπλέ της μάτια, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα «σπαστά». Αυτή ήταν η κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011, ενώ όπως επισήμανε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, η επίδειξη περιελάμβανε και μία «γεύση» από το επόμενο καλοκαίρι, γιατί όπως είπε «το αγαπάμε το καλοκαίρι και στενοχωριόμαστε όταν φεύγει».

Ετσι είναι. Κι αμά το αύριο είναι στο χέρι μου, θα’σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου, λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όχι στην Ζέτα, όχι μην μπερδευτείτε, στο τραγούδι του το λέει. Απλώς φαίνεται ότι η Ζέτα ασπάζεται… πλήρως τον στίχο.

Οσο και εάν προσπάθησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, δεν τα κατάφερε να πάρει την απάντηση σχετικά με το εάν η Ζέτα είναι ερωτευμένη. «Είσαι ερωτευμένη τελικά; Ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να σας πώ τίποτα άλλο», ήταν ο διάλογος ανάμεσα στον ρεπόρτερ και την Ζέτα. Εκείνος προσπάθησε ξανά και ξανά, αλλά τίποτα. Βράχος η Ζέτα.

Απάντησε βέβαια στην ερώτηση σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, δηλώνοντας ότι αυτόν τον καιρό ασχολείται με τα γυρίσματα του remake της ταινίας «Ζητείται ψεύτης» όπου και πρωταγωνιστεί, μετά θα κάνει θέατρο με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ από τη νέα χρονιά και μετά επιστρέφει στο Dancing with the stars, το δεύτερο κύκλο του οποίου θα παρουσιάζει. Μετά από όλα αυτά, θα προετοιμαστεί για το επόμενο ταξίδι της Raxevsky στην Ταϋλάνδη.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, είχαν και τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το νέο του πρόγραμμα στο Mega με τίτλο Just the two of us. «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα πολύ ωραίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα που θα κάνει τους θεατές να περνάνε ωραία. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος όλων. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι σε αυτήν τη δουλειά Σε έναν μήνα περίπου θα ξεκινήσουμε, είναι νωρίς ακόμη να τα πούμε», δήλωσε ο σεναριογράφος του «Παρά Πέντε». Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία… αν και αυτή θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top