Μετά τα ταξίδια, μοίρασε νυφικά!

Το αφεντικό... τρελάθηκε...

Μετά τα ταξίδια, μοίρασε νυφικά!

Είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα στην τελευταία της χρονιά στην τηλεόραση. Αυτό φάνηκε από την αρχή. Μόλις λίγες εκπομπές έχει «βγάλει» η Oprah και καθεμία έχει συζητηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ετσι, τώρα, αφού μοίρασε ταξίδια στην Αυστραλία, λεφτά και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, η Oprah Winfrey αποφάσισε να μοιράσει… νυφικά! Και μάλιστα νυφικά δια χειρός Vera Wang! Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, όχι μόνον μοίρασε 50 νυφικά κατόπιν κλήρωσης που έγινε στο κοινό που παρακολουθούσε από το στούντιο την εκπομπή, αλλά φιλοξένησε και την ίδια την σχεδιάστρια Vera Wang, που μίλησε για τις δημιουργίες της.


Το φθηνότερο νυφικό από αυτά που μοίρασε η Wang κοστίζει 600 δολάρια και το ακριβότερο 1400. Και τα 50 που μοιράστηκαν περιλαμβάνονται στην νέα συλλογή νυφικών της, η οποία ωστόσο περιλαμβάνει και πολύ ακριβότερα, που δεν θέλησε να τα παρουσιάσει, γιατί το θεώρησε προκλητικό, ειδικά εάν κάποια κοπέλα δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει. Οι τουαλέτες της Vera Wang ξεκινούν από τα 6.000 δολάρια ενώ δεν είναι λίγες εκείνες για τις οποίες κανείς πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 12.000 δολάρια.

Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ημέρες μετά την πρώτη της εκπομπή, στην οποία μοίρασε δωρεάν ταξίδι στην Αυστραλία σε όλους τους θεατές και μάλιστα με πιλότο του αεροσκάφους τον John Travolta…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top