Δάντης: «περιμένω κόρη από την Τζένη»

Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού on air!

Δάντης: «περιμένω κόρη από την Τζένη»

Το ότι θα αποκτήσει κόρη ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Δρόμος 89.8» ο Χρήστος Δάντης! Προ ημερών, ο τραγουδιστής τα βρήκε εξωδικαστικά με την Φλώρα Θεοδώρου και, πλέον, περιμένει το διαζύγιο για να παντρευτεί την νέα του σύντροφο, Τζένη.

«Η εικόνα που κρατάω στο μυαλό μου αυτές τις μέρες είναι ο υπέρηχος από το μωρό που περιμένω», δήλωσε ο τραγουδιστής και ανακοίνωσε ότι περιμένει κορίτσι, χαρακτηρίζοντας την αποκάλυψη αυτή ως την μεγαλύτερη για τον εαυτό του!

Χρήστος και Τζένη είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενώ πριν από 10 ημέρες έκαναν την δεύτερη κοινή δημόσ��α εμφάνισή τους, στην παράσταση «Αχαρνής» , στο Ηρώδειο, όπου η φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης δύσκολα περνούσε απαρατήρητη.

Ο τραγουδιστής θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά αφού έχει ένα αγοράκι, τον Χριστόφορο, από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη.

Πλέον, ο Χρήστος περιμένει εναγωνίως την έκδοση του διαζυγίου, με το δικαστήριο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Φλώρα Θεοδώρου να έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top