Η ζωή του Freddie Mercury στην μεγάλη οθόνη!

«Ζωντανεύουν» οι Queen

Η ζωή του Freddie Mercury στην μεγάλη οθόνη!

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν έναν θρύλο της μουσικής, όπως ο Freddie Mercury. Και σίγουρα χρειάζεται τόλμη για να τον υποδυθεί κανείς στην μεγάλη οθόνη. Τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσει ο πρωταγωνιστής του «Borat» και του «Bruno», Sacha Baron Cohen, ο οποίος θα ενσαρκώσει τη ζωή και το έργο του σπουδαίου μουσικού.

Τα γυρίσματα της ταινίας, η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο, θα ξεκινήσουν του χρόνου, με σεναριογράφο τον Peter Morgan, που είχε γράψει το σενάριο για την ταινία Frost/Nixon. Το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.


Τη μουσική επένδυση της ταινίας θα αναλάβουν τα ίδια τα μέλη των Queen, ο κιθαρίστας Brian May και ο drummer Roger Tayor και φυσικά θα ακούσουμε πολλά τραγούδια του συγκροτήματος. Η ταινία θα επικεντρώνεται στην περίοδο λίγο πριν από τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του συγκροτήματος: την εμφάνισή τους στη φιλανθρωπική συναυλία Live Aid, το 1985, στο στάδιο του Wembley.

Ο Freddie Mercury πέθανε από AIDS σε ηλικία 45 ετών, το 1991, μία μόλις ημέρα αφότου παραδέχτηκε δημοσίως ότι έπασχε από τη νόσο. Ο παραγωγός της ταινίας Graham King, δήλωσε πως ο Freddie Mercury ήταν «ίσως ο πιο αυθεντικός performerστην ιστορία της μουσικής, και ο Cohen είναι ο καλύτερος για να τον υποδυθεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top