Ρέμος – Μπόσνιακ: Παθιασμένα φιλιά στη Σιθωνία

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Ρέμος – Μπόσνιακ: Παθιασμένα φιλιά στη Σιθωνία

Παιδιά τι έρωτας κι αυτός; Για τον Αντώνη Ρέμο και την καλή του Υβόννη Μπόσνιακ μιλάμε που πλέον δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο ούτε λεπτό.

Απόδειξη οι φωτογραφίες που φιλοξενεί το περιοδικό HELLO με άκρως τρυφερά ενσταντανέ των δυο τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, λόγω των εμφανίσεων του Αντώνη στο «Politeia Live Clubbing» και όποτε βρίσκει χρόνο ξεκλέβει κάποιες στιγμές για βουτιές και χαλάρωση.

Έτσι και πριν από λίγες μέρες πήγαν τα δυο τους στη Σιθωνία, όπου δεν δίστασαν να δείξουν σε όλο τον κόσμο το πάθος που χαρακτηρί��ει τη σχέση τους.

Και να τα φιλιά, και να οι αγκαλιές και να τα χάδια, αυτός ο Αντώνης να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από την Υβόννη!!!!

Ήταν η πρώτη φορά που η Υβόννη επισκεπτόταν την Χαλκιδική και κατενθουσιάστηκε από την ομορφιά της. Μάλιστα έλεγε συνέχεια στον Αντώνη τι φανταστική ιδέα που είχε και πως θέλει να πάνε και πάλι εκεί τα δυο τους.

Μιλάμε για μεγάλο έρωτα έτσι, όχι αστεία, έστω κι αν το ζευγάρι είναι μαζί μόνο δυο μήνες. Σου λέει το κορίτσι έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών, ενώ όπου βρεθούν και όπου σταθούν στάζουν… μέλι!!!! Κολλήσαμε πια!!!!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε τον Αντωνάκη τόοοσο εκδηλωτικό!!!! Επτά χρόνια με την Μακρυπούλια και το μόνο που είχαμε δει ήταν κανένα πεταχτό φιλάκι!!!!

Τώρα όμως σου λέει ότι αισθάνεται τελείως διαφορετικά. Είναι πολύ προστατευτικός με την Υβόννη και πολύ περιποιητικός!

Τι να πούμε κι εμείς;;; Μακάρι τα παιδιά… Πάντα τέτοια!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top