Σχεδιάστρια μόδας η κόρη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Η Θεοδώρα Προβοπούλου στην Athens Exclusive Designers Week

Σχεδιάστρια μόδας η κόρη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος

Ήταν λίγοι εκείνοι που γνώριζαν ότι, πίσω από τις εκπληκτικές δημιουργίες που παρουσιάστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εβδομάδα μόδας από την σχεδιάστρια με την επωνυμία «Theia», βρίσκεται η Θεοδώρα Προβοπούλου, κόρη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.

Η 28χρονη σχεδιάστρια κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, με τις δημιουργίες της, σήμα κατατεθέν των οποίων ήταν οι κορσέδες, τους οποίους άλλωστε λατρεύει.

Γεννημένη το 1982 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2003 με σπουδές στα Οικονομικά και την Φιλοσοφία. Αρχικά εργάστηκε σε εταιρεία διεξαγωγής κλαδικών μελετών και έπειτα αποφάσισε να στραφεί προς ένα μάλλον… παραμελημένο πάθος της, που δεν είναι άλλο από την μόδα. Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο σπουδών στο Istituto Europeo di Diseno di Moda, φοίτησε για δύο χρόνια στην σχολή μοδιστρικής Velez-Per. Επιστρέφοντας από την Μαδρίτη στην Αθήνα, το 2006, εισάγει το «Theia» στην ζωή των Ελληνίδων που την λατρεύουν. Στις πελάτισσές της συγκαταλέγονται η Κάτια Ζυγούλη, την οποία έντυσε στην πρόσφατη ταινία «Επικίνδυνες μαγειρικές», καθώς και η Εβελίνα Παπούλια.

Η Θεοδώρα Προβοπούλου συνεργάζεται με ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες σε θέματα σχεδιασμού και παραγωγής με διαφημιστικές εταιρείες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοστουμιών, καθώς και ενδυματολόγους.

Οσο για το ποια διάσημη θα ήθελε να ντύσει στο μέλλον; Όπως δήλωσε, την βασίλισσα της ποπ Madonna!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top