Νέο - άγριο και αυτό - μαλλιοτράβηγμα στην πασαρέλα

Εγινε... της φουρκέτας!

Νέο - άγριο και αυτό - μαλλιοτράβηγμα στην πασαρέλα

Σας είπε κανείς ότι το μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα στα μοντέλα είναι ίδιον μόνον της εγχώριας σοουμπιζ; Πλανάστε πλάνην οικτράν…τα μοντέλα μαλλιοτραβιούνται σε όλα τα μέρη του κόσμου, για οποιοδήποτε λόγο, με οποιαδήποτε αφορμή. Το μόνο σίγουρο είναι το αποτέλεσμα. Πιάνονται μαλλί με μαλλί, ή μάλλον τρέσα με τρέσα, γιατί ελάχιστες είναι εκείνες που έχουν τις πραγματικές τους… τρίχες στο κεφάλι τους και γίνεται της… φουρκέτας!

Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μία επίδειξη πρετ α πορτέ κολεξιόν στο Βέλγιο. Όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι τη στιγμή που ένα μοντέλο χτύπησε κατά λάθος ένα άλλο.

Ξαφνικά το κλίμα έγινε πολεμικό! Η θιγμένη απάντησε με μπουνιά και διάφορα κοσμητικά επίθετα στην συνάδελφό της, η οποία δεν πτοήθηκε καθόλου... συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και μάλιστα ακόμα πιο αγριεμένη. Χαμός σας λέω!

Η σύρραξη γενικεύτηκε όταν στη μέση μπήκαν κι άλλοι για να τις χωρίσουν... Όσο πιο πολλοί, τόσο το χειρότερο άλλωστε.

Τα μοντέλα πιάστηκαν κυριολεκτικά από τα μαλλιά. Η πασαρέλα γέμισε φουρκέτες αλλά εκείνες δεν έλεγαν να σταματήσουν. Μπορεί να έκαναν ώρες για να ετοιμάσουν την κόμμωση αλλά χρειάστηκαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να καταρρεύσει. Όλα έγιναν τσάμπα δηλαδή;

Με τα πολλά κατάφεραν να τις χωρίσουν αλλά μόνο για λίγο... υπήρχε και δεύτερος γύρος… μαλλιοτραβήγματος. Φυσικά εννοείται ότι την κολεξιόν και τις λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα κανείς δεν τα θυμάται. Αφού όλοι θυμούνται το μαλλιοτράβηγμα! Άδικο έχουν;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top