Χωρίζει και το φωνάζει - και αυτή - με δελτίο τύπου!

Ποιά ακολούθησε το παράδειγμα της πρώτης... διδάξασας

Χωρίζει και το φωνάζει  - και αυτή - με δελτίο τύπου!

Ένα ακόμη «βελούδινο» διαζύγιο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ζευγαριών που μετά από χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Αυτή τη φορά, η Κόρτνεϊ Κοξ και ο Ντέϊβιντ Αρκέτ χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Scream και παντρεύτηκαν μετά από τρία χρόνια. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Coco, η οποία σήμερα είναι έξι ετών.

Το ζήτημα βέβαια δεν είναι μόνον η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους εξέδωσαν και δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα.

Είδατε που το δελτίο τύπου δεν αποτελεί μόνον ελληνικό φαινόμενο; Το παράδειγμα των Ελλήνων διασήμων που έβγαλαν δελτίο τύπου ακολούθησε και η Κόρντνεϊ Κοξ. Πού να το πούμε δηλαδή ότι η Κόρτνεϊ «αντέγραψε» την Eλληνίδα που έκανε γνωστό το διαζύγιό της μέσω δελτίο τύπου!

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τη σειρά Φιλαράκια και ο σύζυγός της έβγαλαν και ανακοίνωση η οποία αναφέρει «Συμφωνήσαμε να δοκιμάσουμε να ζήσουμε χωριστά. Η αιτία του χωρισμού είναι η προσπάθεια να καταλάβουμε και οι δύο καλύτερα τους εαυτούς μας και την ποιότητα που θέλουμε για τον γάμο μας. Παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι και υπεύθυνοι γονείς για την κόρη μας και ακόμα αγαπάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ».

Η ανακοίνωση του ζευγαριού καταλήγει: «Ευχόμαστε σε όλη αυτή την διαδικασία του χωρισμού να έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση των οικογενειών μας, των φίλων μας και των media».

Τώρα να σας πώ ότι δεν μου θυμίζει κάτι, θα σας πώ ψέμματα... Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν και να συνεχίσουν τον γάμο τους, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό.

πρώτη ανάρτηση: 10:20

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top