Γνωστός ηθοποιός με περούκα από... κιμά

Νέο «κρούσμα» μετά την Lady Gaga που φόρεσε μπριζόλες

Γνωστός ηθοποιός με περούκα από... κιμά

Με περούκα από... κιμά εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστός ηθοποιός του Hollywood, λίγες ημέρες μετά την Lady Gaga που φόρεσε μπριζόλες στην τελετή απονομής μουσικών βραβείων!

Η σπαρταριστή ιδέα ανήκει στον Bruce Willis, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman. Φυσικά, οι ατάκες - δηλητήριο έδωσαν και πήραν, ενώ το ωμό κομμάτι κρέατος που κοσμούσε το κεφάλι του ηθοποιού έμεινε στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής...

«Έβαψες τα μαλλιά σου;», ρώτησε ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός τον αποστόμωσε λέγοντας «όχι, είναι απολύτ��ς φυσικά»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν σταμάτησε: «το εμπνεύστηκα από... πώς την λένε εκείνη την τρελή;». «Lady Gaga», απάντησε ο Letterman και ο Willis έσπευσε να δηλώσει μεγάλος θαυμαστής της.

Το κοινό δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια με όσα άκουγε, αφού το «δούλεμα» συνεχίστηκε μέχρις εσχάτων!

«Λούζεσαι με αυτό στο κεφάλι;», συνέχισε τις ερωτήσεις ο οικοδεσπότης του σόου, για να απαντήσει ο ηθοποιός: «ναι, γίνεται πιο μαλακό»!

Μάλιστα, ο Willis κέρασε τον παρουσιαστή λίγο από το... περουκίνι του, έχοντας μαζί του αλατοπίπερο. «Δοκίμασέ με φίλε», είπε ο ηθοποιός και πρόσφερε το πιρούνι.

«Μην ανησυχείς, δεν θα σε τρυπήσω», είπε ο Letterman που έφαγε τον ωμό κιμά (!) και ο Willis κατέληξε: «πήρες το καλύτερο κομμάτι»...

Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV φορώντας μία τουαλέτα από... μπριζόλες, γεγονός που προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια. Η ίδια δήλωσε μετέπειτα πως ήθελε να δείξει ότι «αν δεν υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας θα καταντήσουμε ένα κομμάτι κρέας»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top