Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ελένη Μενεγάκη!

Πάνω από μισή ώρα στον «αέρα» του Καφέ...

Ολόκληρη στιχουργική και μουσική ανάλυση στα τραγούδια της Νατάσας Θεοδωρίδου έκανε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη. Από εκεί που η Νατάσα δεν είχε φανεί ούτε σε πλάνο, τι πλάνο δηλαδή, ούτε σε καρέ δεν την είχαμε δει τη Νατάσα, σήμερα είδαμε και τα τρία καινούρια της τραγούδια στην Ελένη. Πάνω από μισή ώρα «έπαιζε» η Νατάσα στην Ελένη.

Και επειδή τα κομμάτια είναι ερωτικά και ψυχοπονιάρικα, η Ελένη έπρεπε να σχολιάσει. Όχι που θα άφηνε. «Τώρα θα πονάς, λέει η Νατάσα με ύφος. Και καλά το λέει. Τώρα να πονέσεις κι εσύ για τα όσα μου έκανες να δεις την γλύκα. Αυτός ο ��τίχος είναι εκδικητικός. Ετσι, είναι παιδιά, άμα τα δίνεις όλα, μετά… λείπεις». Αυτή ήταν η ανάλυση της Ελένης. Γιατί το υπόλοιπο πάνελ σχολίαζε τουλάχσιτον μισή ώρα την καινούρια δισκογραφική δουλειά της Νατάσας.

Κι όλα αυτά, μόλις λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του νέου δίσκου της τραγουδίστριας, όπου η ίδια διαβεβαίωσε τους πάντες ότι με την Ελένη όλα είναι μία χαρά και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.

Πείτε μας ευθέως ότι είχατε μαλώσει, αλλά προφανώς τα ξαναβρήκατε, να το καταλάβουμε κορίτσια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top