Ζέτα Μακρυπούλια: «Eίμαι ερωτευμένη»

Τι λέει για Μιχάλη και Αντώνη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Eίμαι ερωτευμένη»

«Κι άμα το αύριο είναι στο χέρι μου, θα΄σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου»… τη μεγάλη του φετινή επιτυχία φαίνεται πως αφιερώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καλεσμένη στον Love Radio, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη και αν το καλοκαίρι συνεχίζεται για εκείνη, η Ζέτα απάντησε αφοπλιστικά όλο νάζι, νόημα και χαμόγελο: «το καλοκαίρι συνεχίζεται για μένα!». Όπου «καλοκαίρι», θυμίζουμε τις διακοπές Ζέτας - Μιχάλη στην Πάρο, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συνέντευξη του τον Οκτώβριο στο «People».

Ωστόσο, σε αμέσως επόμενη άμεση αυτή τη φορά ερώτηση για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω απάντησα. Φτάνει. Είμαι πάρα πολύ καλά, μετά από κάποια χρόνια που πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και αρκετή μοναξιά, αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πολύ διαφορετική φάση, το χαίρομαι, νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πολύ ζωντανή».


Τ΄ακούς Αντώνη; Πάει, τελείωσε πια. Το κορίτσι είναι αλλού! Ήρθε όμως και η σειρά του Ρέμου λίγο παρακάτω: «προτιμώ όταν έχεις περάσει κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο να του στέκεσαι χωρίς αυτό να δημοσιοποιείται», είπε η Ζέτα αναφερόμενη στις δυσκολίες που περνά ο πρώην καλός της τελευταία. Κυρία το Ζετάκι!


Απαντώντας στο γιατί επέλεξε να πάει στην πρώτη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε: «πηγαίνω σε ανθρώπους που τους ξέρω και ξέρω πως θα περάσω. Με την Ελένη δεν έχουμε σχέση επαγγελματική και καλεσμένης - παρουσιάστριας. Έχουμε μια διαφορετική σχέση, την θεωρώ δικό μου άνθρωπο, έχουμε πει 5 πράγματα μεταξύ μας εμπιστευτικά».


Για το «Just the Two Of us» στο οποίο συμμετέχει ο πολύ καλός της φίλος Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα είπε ότι το έχει δει μόνο μια φορά, κι αυτό γιατί ήθελε να δει τον Γιώργο ο οποίος της άρεσε πολύ και του πάει πολύ η παρουσίαση. Όσο για το concept, η άποψη της είναι ότι θέλει δουλειά ακόμα.


Τέλος, διέψευσε ότι έχει κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου.


Δείτε τη συνέντευξη της Ζέτας όπως μεταδόθηκε από το Super Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top