Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ ελλήνων σχεδιαστών στη μισή τιμή!

Σε ποιο φιλανθρωπικό fashion bazaar θα τα βρείτε την Κυριακή

Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ ελλήνων σχεδιαστών στη μισή τιμή!

Ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών με έκπτωση που αγγίζει το 60% μπορούν να βρουν οι κυρίες που θα επισκεφτούν το fashion bazaar που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στο Μετρό του Συντάγματος.

Τα ρούχα έχουν ονοματεπώνυμο και αποτελούν αντικείμενο πόθου πολλών γυναικών! Συνήθως όμως τα ρούχα και τα αξεσουάρ των ελλήνων σχεδιαστών είναι ... αρκετά ακριβά για τα περισσότερα πορτοφόλια και μοιάζουν απλησίαστο όνειρο... Όχι όμως πια!

Όταν δεκαπέντε έλληνες σχεδιαστές κι ένας καλός σκοπός ενώνονται σε περίοδο κρίσης τότε τα επώνυμα ρούχα πωλούνται ακόμα και με έκπτωση 60%! Όλα αυτά στο fashion bazaar που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο μετρό του Συντάγματος.

Η οικονομική κρίση χτύπησε και την πόρτα των ατελιέ των επώνυμων ελλήνων σχεδιαστών οι οποίοι αποφάσισαν αντί να ... "κατεβάσουν ρολά" να κατεβάσουν τις τιμές και το έκαναν στο fashion bazzar του Συντάγματος, τα έσοδα του οποίου πάνε για τα παιδικά χωριά SOS!

Προσοχή όμως γιατί οι μεγάλες εκπτώσεις καμιά φορά κρύβουν παγίδες. Για αυτό οι σχεδιαστές σας προειδοποιούν με το εξής σύνθημα: ψωνίζουμε σωστά - κερδίζουμε λεφτά ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top