Bασιλικός γάμος εν όψει στην Μεγάλη Βρετανία

Για ποιόν χτυπά η...καμπάνα;

Bασιλικός γάμος εν όψει στην Μεγάλη Βρετανία

Την αποκαλούν νέα Camilla Parker Bowles γιατί συχνά το χαμόγελό της θυμίζει έντονα την τωρινή σύζυγο του Καρόλου. Είναι αδύνατη, εξαιρετικά προσεκτική στις κινήσεις και τους μορφασμούς της, ενώ από την στιγμή που κατάλαβε ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, φορά σχεδόν πάντοτε παντελόνι στις πρωινές της εμφανίσεις και πλατύγυρα καπέλα στις επίσημες.

Η Kate Middleton εμφανίζεται στο πλευρό του διαδόχου του βρετανικού θρόνου William, όλο και συχνότερα. Η τελευταία τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στον γάμο φίλων τους που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Νorthleach του Gloucestershire. Και ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον γαμπρό και τη νύφη, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον William και την Kate, που για πρώτη φορά στα χρονικά έφτασαν μαζί.

Το γεγονός αποτέλεσε έτσι κι αλλιώς πρωτοτυπία, καθώς σπάνια οι δυο τους έφθαναν μαζί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Συνήθως, έφθαναν χωριστά, για να αποφύγουν τους φωτογράφους, όμως η κοινή τους άφιξη «φούντωσε» τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Εκείνος με δίχρωμο πουκάμισο σε λευκή και γαλάζια απόχρωση, γκρι γιλέκο και μαύρο φράκο, το οποίο ήταν συνεχώς ξεκούμπωτο, (όπως προστάζουν οι κανόνες όταν ένας άνδρας είναι όρθιος), είχε σχεδόν συνέχεια το ένα του χέρι μέσα στην τσέπη του παντελονιού, ούτως ώστε να φαίνεται κομψός σε κάθε φωτογραφία του.

Στην δεξιά πλευρά η Kate, με ύφος μπλαζέ, ούτε εντελώς σοβαρό, ούτε όμως και τελείως χαμογελαστή, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μπλε φόρεμα, το οποίο χαρακτηρίστηκε και ως «βασιλικό μπλε», μαύρο σακάκι με ένα κουμπί, μαύρες γόβες και μαύρο πλατύ καπέλο, ενώ έδειχνε απίστευτα σεμνή στο πλάϊ του.

Η ζωή της Kate και του William περιλαμβάνει σαββατοκύριακα στο ιδιωτικό αγρόκτημα του William, ski στα πιο διάσημα χειμερινά θέρετρα του κόσμου, σαφάρι και μικρές διαμονές ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Η δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού με την κοινή άφιξη ήταν το γεγονός του μήνα που πέρασε στην Μεγάλη Βρετανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς οι δυο τους αναμένεται να ανακοινώσουν την επισημοποίηση της σχέσης τους. «Δεν θα υπάρξει όμως ανακοίνωση πριν από τα Χριστούγεννα διότι ο William πρέπει πρώτα να ζητήσει άδεια από την Βασίλισσα», δήλωσε η Ingrid Seward, βασιλικός παρατηρητής. Σε κάθε περίπτωση, ο γάμος τους θα αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top