Νεκρός από πυροβολισμούς γνωστός ηθοποιός από το «General Hospital»

Έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών που προσπάθησαν να τον κλέψουν

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε το πρωί του Σαββάτου (25/5) στο κέντρο του Λος Άντζελες, ο Αμερικανός ηθοποιός Johnny Wactοr, που ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Brando Corbin» στη διάσημη σαπουνόπερα «General Hospital».

«Όλη η οικογένεια του General Hospital είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Johnny Wactor. Ήταν πραγματικά μοναδικός στο είδος του και ήταν χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στους αγαπημένους του στη δύσκολη αυτή περίοδο», έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι δημιουργοί της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηθοποιός βρήκε τραγικο θάνατο, μόλις είδε τρεις κουκουλοφόρους να κλέβουν ένα ακριβό ανταλλακτικό (σ.σ. τον καταλυτικό μετατροπέα) από το αυτοκίνητό του. Αρχικά πίστεψε ότι το ρυμουλκούσαν και στην προσπάθειά του να μιλήσει σε έναν από αυτούς, εκείνος τού έριξε με το όπλο του και τον σκότωσε.

 

 

Η μητέρα του αδικοχαμένου ηθοποιού, Scarlett Wactor, δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι ο γιος της δεν πρόβαλε αντίσταση, οι δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημά τους και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (26/5) δεν είχαν συλληφθεί. 

«Ο Johnny Wactor ήταν όχι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώριζαν. Ήταν υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Μετά από πάνω από μια δεκαετία συνεργασίας θα αφήσει ένα κενό στις καρδιές μας», δήλωσε ο ατζέντης του, David Shaul, συντετριμμένος.

Ο Jonny Wactor γεννήθηκε το 1986 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη δραματική σειρά «Army Wives» και στη συνέχεια εμφανιζόταν ως guest στις σειρές «Westworld», «The OA» και «Criminal Minds». Μετρούσε 164 συμμετοχές στη σειρά «General Hospital», η οποία τον ανέδειξε.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top