Στις θάλασσες το ακριβότερο σκάφος στον κόσμο!

Δείτε το και μάθετε σε ποιόν ανήκει

Με ένα χρόνο καθυστέρηση απέπλευσε από το λιμάνι του Αμβούργου το ακριβότερο σκάφος του κόσμου, που ανήκει στο ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς.


Το «Eclipse» δηλαδή «Έκλ��ιψη», κοστίζει 400 εκατομμύρια ευρώ και βγήκε στις θάλασσες ένα χρόνο αργότερα από το προγραμματισμένο,καθώς ο Αμπράμοβιτς παζάρευε με τους ναυπηγούς του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παράδοση του.


Το σκάφος του Αμπράμοβιτς είναι μοναδικό στον κόσμο, καθώς διαθέτει δυο ελικοδρόμια, 20 τζετ σκι, δυο πισίνες, μια πίστα για χορό και έναν κινηματογράφο. Στο εσωτερικό του, είναι διακοσμημένο με πανάκριβες γούνες και δέρματα από ερπετά, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ότι έχουν τοποθετηθεί πάνω σε αυτό ακόμη και πύραυλοι για την περίπτωση τυχόν επίθεσης.


Το «Eclipse» αποτελείται από πέντε καταστρώματα και πλήρωμα 80 ανθρώπων ,ενώ είναι το έκτο κατά σειρά στη «συλλογή» του Ρομάν Αμπράμοβιτς, κοστί��οντας περίπου 40 εκατομμύρια το χρόνο στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο για τη συντήρηση του.


Απολαύστε το στο βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top