«Έκλεισε ένας κύκλος σ��ην ζωή μου και ανοίγει ένας άλλος»

Ο «χείμαρρος» Ελένη συνεχίζεται

«Έκλεισε ένας κύκλος στην ζωή μου και ανοίγει ένας άλλος»

Ο «χείμαρρος» Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις δηλώσεις για τα προσωπικά του. Μετά τις πρώτες της δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, (για την οποία είπε ότι είναι αρκετά ζόρικη), η Ελένη συνέχισε το θέμα για τα προσωπικά της σήμερα μέσα από την εκπομπή της.

Μιλώντας για το πάρτι του περιοδικού Vogue, στο οποίο βρέθηκε, η Ελένη μίλησε για την χρονική στιγμή στην οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό. «Ευχαριστώ τους υπεύθυνους του εντύπου για αυτήν την συνεργασία, γιατί έρχεται σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη για εμένα: Μία στιγμή μετά από είκοσι χρόνια τηλεόρασης και τα 40 μου χρόνια που έκλεισα πέρυσι. Μία στιγμή που για εμένα κλείνει ένας κύκλος σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου και ανοίγει ένας άλλος».

Και μια και το παραδέχεται δημόσια πλέον, όλοι περιμένουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης με τον νέο της αγαπημένο Μάκη Παντζόπουλο. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν εναλλακτικό επιχειρηματία εξαιτίας της καλλιέργειας βιολογικών προϊόντων με τα οποία ασχολείται, επικεντρωμένος στη νησί της Άνδρου.

Το θέμα δεν είναι όμως μόνον η νέα σελίδα που ανοίγει στα προσωπικά της, αλλά και η επαγγελματική της πλευρά, καθώς όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα υπονοεί μπροστά στον φακό ότι το πρωινό την έχει κουράσει. Το εάν θα την δούμε σε άλλη ώρα, ή σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνει εδώ και είκοσι χρόνια, παραμένει άγνωστο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top