Μενεγάκη: «εγώ, η Γαρμπή και η Κορομηλά μένουμε ίδιες»

Ένα βίντεο του 1995 έφερε κουβέντα για... την ηλικία!

Μενεγάκη: «εγώ, η Γαρμπή και η Κορομηλά μένουμε ίδιες»

Κουβέντα για την ηλικία της άνοιξε η Ελένη Μενεγάκη, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ρούλα Κορομηλά και την Καίτη Γαρμπή μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στον «Καφέ». Τι κι αν το βίντεο ήταν για την Νάντια Μπουλέ 15 χρόνια πριν; Η παρουσιάστρια βλέπει... πίσω από τις λέξεις!

Η Νάντια τραγουδούσε στο πιάνο «Έλα Κύμα Πάρε Με» και... το κύμα είχε ήδη πάρει την Ελένη, που δεν δίστασε να σιγοτραγουδήσει στο μικρόφωνο, εμφανώς συν��παρμένη από την μελωδία και τους στίχους.

Οι συνεργάτες του «Καφέ» είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο με την Νάντια από την εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας, το 1995. «Περάσανε τα χρόνια Ελένη», είπε η παρουσιάστρια του «Top Chef» και η οικοδέσποινα του Καφέ απάντησε «περνάνε... εμένα το λες;».

Η Ελένη προσπάθησε να εντοπίσει την Νάντια στο βίντεο, στο οποίο τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή.

«Είμαι αυτή με το κόκκινο φουλάρι... 11 χρονών είμαι εκεί», είπε όλο χαρά η Νάντια και η Ελένη έβγαλε το συμπέρασμα: «τι άλλαξε μέσα σε 15 χρόνια; Εγώ, η Γαρμπή και η Ρούλα μείναμε ίδιες»!

Χαρά που πήραν άλλες επώνυμες φίλες της Ελένης ε; Για να μην σχολιάσω το ότι μέσα σε αυτές που έμειναν ίδιες στο πέρασμα των χρόνων δεν έβαλε την κουμπάρα Νατάσσα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top