Ελπίδα και Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ένα... ξεχωριστό ζευγάρι!

Εκείνη τον λέει «γιο» της και εκείνος τη λέει «ροκ»

Ελπίδα και Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ένα... ξεχωριστό ζευγάρι!

Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό δίδυμο. Οι δυο τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο «Just the 2 of us» και εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο «δυνατά» ζευγάρια του φιλανθρωπικού τηλεοπτικού σόου.

Για την Ελπίδα, η οποία εδώ και 13 χρόνια απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, η πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι ήταν «μια διέξοδος από το αρνητικό κλίμα της κρίσης το οποίο με έχει καταπιέσει» όπως λέει η ίδια, και συνεχίζει: «ήταν ευκαιρία να με μάθει μια μερίδα κοινού που δεν με θυμόταν και να με γνωρίσουν οι νεότερες γενιές που τραγουδούν τα τραγούδια μου». Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που αρχικά αρνήθηκε την πρόταση του Mega καθώς όπως λέει «δεν είχε καμία σχέση με τη δουλειά μου»,δέχτηκε αμέσως όταν του εξήγησαν το concept και τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Μάλιστα, και οι δυο παραδέχονται ότι τις πρώτες φορές είχαν πάρα πολύ τρακ, ενώ μιλάνε και για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους: «Ο Θεοχάρης είναι ακούραστος. Έχει ταλέντο είναι δουλευταράς, και φυσικά είναι ένας κούκλος! Νιώθω ότι έχω δίπλα μου το γιό μου» λέει η Ελπίδα.Όσο για τον Θεοχάρη; αποκαλύπτει ότι θαυμάζει την Ελπίδα για «το πόσο δι��λλακτική και ροκ είναι. Με αφοπλίζει συνεχώς».

Το ξεχωριστό δίδυμο σχολιάζει και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο «Just the 2 of Us». Η Ελπίδα αποκαλύπτει ότι της αρέσει όπως τραγουδά ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαριάννα Πολυχρονίδη και Ησαΐας Ματιάμπα, ενώ για εκείνη το «Just the 2 Of Us» δεν είναι ριάλιτι, αφού όπως λέει «μόνο αν θες γίνεσαι ριάλιτι». Ο Θεοχάρης απ΄τη μεριά του δεν βλέπει γύρω του αντιπάλους καθώς τους βρίσκει όλους «καλούς» και «κερδισμένους».

Όσο για το τι τους γεμίζει με ευτυχία και δύναμη στη ζωή; «η οικογένεια μου, τα παιδιά μου και ο άνδρας μου. Θέλω πολύ να γίνω γιαγιά και να μου κάνει η κόρη μου εγγονάκι ώστε να ολοκληρωθεί η ευτυχία μου» λέει η Ελπίδα, ενώ για τον Θεοχάρη το σημαντικότερο είναι «η προσωπική μου ισορροπία και οι άνθρωποι που αγαπώ».

Πηγή: Hello

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top