Πού «πετάνε» τα λεφτά τους οι διάσημοι;

Καταναλωτικό όργιο... προ και...μετά ΔΝΤ

Πού «πετάνε» τα λεφτά τους οι διάσημοι;

Πριν η κρίση μας χτυπήσει την πόρτα, ξοδεύαμε και ξοδεύαμε πολλά. Ακόμη περισσότερα ξόδευαν οι διάσημοι Έλληνες, που θυμούνται περασμένες εποχές όπου είτε με αποταμίευση, είτε με πολλή μεγάλη άνεση, διέθεταν πολλά μα πάρα πολλά λεφτά για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους αντικείμενα του πόθου.

Τι σπατάλες λοιπόν έχουν κάνει οι διάσημοι στο παρελθόν;

Λευτέρης Πανταζής: «Στις αρχές του 1997, Φλεβάρης πρέπει να ήταν, ξόδεψα 70 εκατομμύρια δραχμές για να αγοράσω μία Mercedes 600 άρα που ήταν τότε το όνειρο της ζωής μου. Από μικρός είχα τρέλα με τα αυτοκίνητα, ειδικά με τις Mercedes, αλλά δεν είχα λεφτά. Θυμάμαι πως για να καταφέρω να την αγοράσω, δούλευα 22 χρόνια χωρίς σταματημό και έκανα αιματηρές οικονομίες. Όταν την αγόρασα, λοιπόν, πήγα μία βόλτα στην παραλία έτρεχα στην Ποσειδώνος για να την χαρώ και το βράδυ πήγα στο Posidonio όπου τραγουδούσα τότε με την Γαρμπή και τον Ρουβά. Απ’ την χαρά μου, κέρασα ποτά όλο το μαγαζί. Δεν φαντάζεσαι πως έκανα, σαν μωρό παιδί».

Η Μαρία Σολωμού ήταν 18 χρονών όταν πήγε να ψωνίσει καλοκαιρινά ρούχα στο Κολωνάκι. Ξαφνικά το μάτι της έπεσε πάνω σε ένα παρεό το οποίο στην πορεία είδε ότι έκανε 150 ευρώ. Πώς το θυμάται; «Η λέξη σοκ δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που ένιωσα. «Είναι Dolce and Gabbana», μουλέει. Το πήρα γιατί ντράπηκα να το επιστρέψω. Τελικά όμως δεν το μετάνιωσα. Το έχω ακόμα και το φοράω κάθε καλοκαίρι».

Σίσσυ Φειδά: «Σε ένα από τα ταξίδια μου στη Νέα Υόρκη, πριν από τέσσερα χρόνια, αγόρασα ένα γούνινο παλτό black lama από τον Michael Kors. Το είδα, μου άρεσε και το πήρα. Εντάξει ήταν πολύ ακριβό, όμως το φόρεσα και το χάρηκα πάρα πολύ».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε 1.000 ευρώ για ένα τζάκετ: «Όταν ήμουν 25 χρονών, ήθελα να κάνω ένα καλό χριστουγεννιάτικ�� δώρο στην τότε κοπέλα μου. Της άρεσε ένα ασημί τζάκετ πολύ γνωστού Οίκου, που είδε δει σε ένα περιοδικό. Με τα χίλια ζόρια, βρήκα το περιοδικό, αλλά δεν έγραφε από πού μπορούσα να το αγοράσω. Αφού επιστράτευσα καμιά δεκαριά στιλίστες, τελικά εντόπισα το κατάστημα – κι εκεί ήρθαν τα δύσκολα. Έκανε 1.000 ευρώ και τότε έβγαζα λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα. Έσκασα δύο μισθούς, συν το δώρο για να το πάρω. Όταν της το έδωσα, συγκινήθηκε πολύ. Βέβαια, έπειτα από 15 ημέρες με χώρισε!»

850 ευρώ για πλατφόρμες; Τα έχει δώσει η Μαρία Κορινθίου. «Το θυμάμαι σαν τώρα: Τον Μάρτιο του 2007 πήγα στην Κηφισιά για να αγοράσω παπούτσια που δεν είχα. Καθώς περνούσα έξω από μία βιτρίνα είδα ένα μαύρο ζευγάρι πλατφόρμες. Η μόνη λέξη που μπόρεσα να πω ήταν ουάου. Μπήκα μέσα και τις αγόρασα αμέσως. Η πλάκα ήταν ότι έσκασα 850 ευρώ και τελικά τις έβαλα μόνο μία φορά γιατί με χτύπησαν. Τι να πεις… γυναίκες».

Πηγή: NITRO

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top