Μενεγάκη - Λάτσιος: η πρώτη συνάντηση μετά το διαζύγιο!

Τι ένωσε τους δύο πρώην συζύγους και τι συζήτησαν;

Μενεγάκη - Λάτσιος: η πρώτη συνάντηση μετά το διαζύγιο!

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος να είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι και η παρουσιάστρια να έχει ήδη κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ωστόσο, φαίνεται πως διατηρούν άριστες σχέσεις όταν πρόκειται για τα παιδιά. Έτσι, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε για λίγο μαζί στο σχολείο του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας!

Ντυμένοι κάζουαλ, με τζινάκι και φούτερ, οι δύο πρώην σύντροφοι βρέθηκαν το Σάββατο που μας πέρασε στο σχολείο «St. Cathrenie’s College», εκεί όπου είχε γίνει και η προηγούμενη συνάντησή τους, στα τέλη Οκτωβρίου. Αφορμή για το reunion ήταν οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών και η ενημέρωση για την πρόοδό τους στα μαθήματα.

Όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «Hello» και «Ok!», Ελένη και Γιάννης έδειχναν ήρεμοι και φιλικοί, μίλησαν σε εγκάρδιο κλίμα και αποχώρησαν όπως ήρθαν: ξεχωριστά!

Η παρουσιάστρια πήρε τον δρόμο για το σπίτι των Μελισσίων με τις δύο κόρες της, ενώ ο διευθυντής του ΑΝΤ1 πήρε τον Άγγελο από το χέρι και κατευθύνθηκαν προς τα μαγαζιά της Κηφισιάς για να επιλέξει ο μικρός το δώρο των γενεθλίων του, που ήταν χθες.

Στο μεταξύ, τα χαρτιά του διαζυγίου θα είναι έτοιμα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει συμφωνήσει στην επιμέλεια των παιδιών και εκκρεμούν κάποια «αγκάθια» στα οικονομικά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Ελένη θα κάνει δημόσια εμφάνιση... εν χορδαίς και οργάνοις με τον Ματέο Παντζόπουλο μόλις πάρει το χαρτί του δικαστηρίου στα χέρια της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top