Γεωργιάδης για Χρηστίδου: «Ήταν πολύ ειλικρινής. Είπε τη δική της αλήθεια»

Ποια είναι η σχέση του με τη Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση απ' την εκπομπή

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία όλο νόημα μετά την απάντηση του Μαραντίνη

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και το γεγονός ότι οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

 

Χρηστίδου -Μαραντίνης: Το διαζύγιο, οι αποκαλύψεις & οι σκληρές απαντήσεις

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε το παρασκήνιο της συνέντευξης λέγοντας στο Breakfast@star: «Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ειλικρινής στη συνέντευξή της. Είπε τη δική της αλήθεια και κράτησε ένα επίπεδο. Βέβαια, και ο Θοδωρής έχει τη δική του αλήθεια. Από την άλλη πλευρά όταν ακούς μια μητέρα να λέει πως δε θα ήθελε τα παιδιά της να μπουν στις δικαστικές αίθουσες, απλά συμφωνείς».

Πώς είναι άραγε η σχέση του μετά τη Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση από την εκπομπή της; «Η σχέση μας είναι εξαιρετική. Τις έστειλα και ευχές για την ονομαστική της εορτή. Τώρα που μετακόμισε στα βόρεια προάστια και μπει στους ρυθμούς της θα ήθελα να τη συναντήσω από κοντά», ήταν η απάντησή του.

Γεωργιάδης: Η αποχώρηση απ'τον ΣΚΑΪ & το αινιγματικό σχόλιο για τη Γραμμέλη


Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος δε συνέχισε με τη Φαίη, λόγω αλλαγής ώρας της εκπομπής. «Όταν έμαθα ότι η εκπομπή θα πάει 12-2, φρόντισα να ξεκαθαρίσω στη Φαίη πως είτε μου κάνουν πρόταση είτε όχι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί εγώ φεύγοντας από εδώ τρέχω να πάω στο ΟΚ!», είχε πει  στο Breakfast@star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top