Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα στη Γαύδο και η καταγγελία για το ιατρείο

«Ο γιατρός δεν μπορεί να με εξετάσει γιατί…»

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γαύδο, όπου της συνέβη ένα αναπάντεχο ατύχημα. 

Κλέλια Ρένεση: Δακρυσμένη αποχαιρέτησε τον Κυριακίδη & τη Μουρμούρα

Συγκεκριμένα, στο πόδι της αγαπημένης ηθοποιού έπεσε μαγειρικό λάδι, προκαλώντας της έγκαυμα. Για τον λόγο αυτό πήγε στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου, όπου έκπληκτη διαπίστωσε, μετά από 45 λεπτά ανομονής, πως ο γιατρός είχε κλειδωθεί απ' έξω και συνεπώς δεν μπορούσε να περιποιηθεί το τραύμα της. Όπως καταγγέλλει στη μακροσκελή της ανάρτηση, σε όλο το νησί υπάρχει μόνο ένα κλειδί, το οποίο βρισκόταν μέσα σε ασθενοφόρο, που εκείνη την ώρα είχε δεχτεί κλήση για άλλο περιστατικό, με αποτέλεσμα να απουσιάζει.  

Απάντηση Λιάγκα σε Ρένεση: «Ευτυχώς που δε μιλάμε την ίδια γλώσσα»

Η βόλτα της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της, Κοραλία, στο κέντρο της Αθήνας/ Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η βόλτα της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της, Κοραλία, στο κέντρο της Αθήνας/ Φωτογραφία NDP Photo Agency

Διαβάστε το μακροσκελές κείμενο της Κλέλιας Ρένεση:

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι. Έχω έρθει στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει.

Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει σε άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας παράγοντας να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που έχει το άλλο κλειδί.

Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι! Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους».

Κλέλια Ρένεση: Το ατύχημα στη Γαύδο και η καταγγελία για το ιατρείο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top