Λάζος Μαντίκος: O δημοσιογράφος έγινε μπαμπάς- Οι στιγμές από το μαιευτήριο

H εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και το «ευχαριστώ» του στους γιατρούς

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star για τον Λάζο Μαντικό - 17/2/23

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντίκος. Η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή, έφερε στον κόσμο σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, φέρνοντας την απόλυτη ευτυχία στη ζωή του ζευγαριού.

Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

«Σήμερα της Αγίας Μαρίνας, προστάτιδας των παιδιών και του τοκετού! Και κάπως έτσι το πρώτο στάδιο του ονείρου μας ολοκληρώθηκε! Μην το βάζετε κάτω… Εξωσωματική μέσω δημοσίου νοσοκομείου στο «ΕΛΕΝΑ», μπήκαμε δυο με όνειρα και βγήκαμε τρεις!!» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο Λάζος Μαντίκος, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές του ερχομού της κόρης του, στο μαιευτήριο. 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι είχε δυσκολευτεί να αποκτήσει ένα παιδί κι έκανε προσπάθειες με εξωσωματική γονιμοποίηση. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου μου τον γυναικολόγο μας Νικόλαο Παπαριστείδη, την πρώην και νυν διοίκηση κα Κοντοσταθάκου και κα Γεννηματά, καθώς και όλο το προσωπικό για όλα όσα έκαναν για εμάς. Αλλά και το Υπουργείο Υγείας που βοηθάει ζευγάρια που δεν είναι οικονομικά ευκατάστατα να γίνουν γονείς ! Όποτε βρίσκω ευκαιρία θα το τονίζω! Γίνεται και εξωσωματική γονιμοποίηση μέσω δημοσίου!» συνέχισε στην ανάρτησή του.

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του Λάζου Μαντίκου/ instagram

«H καισαρική μας» έγραψε ως λεζάντα στην παραπάνω φωτογραφία ο δημοσιογράφος

Η σύζυγος του Λάζου Μαντίκου είναι απόφοιτη της Γεωπονικής σχολής και πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού. Στο ενεργητικό της έχει διακρίσεις στον υγρό στίβο, ενώ παρέδιδε μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά κι aqua aerobic σε ενηλίκους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν παρακολουθούσαν -από κοινού- μαθήματα ναυαγοσωστικής κι εκείνη ήταν ήδη πρωταθλήτρια της κολύμβησης. Ερωτεύτηκαν και σε σύντομο διάστημα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην πινακοθήκη του Πειραιά. Σήμερα η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον ερχομό της μπέμπας τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top