Μαλού: Η απολαυστική ατάκα για τους... γαμπρούληδες και η μητρότητα!

«Ήθελα να γίνω μαμά, ήθελα ένα παιδί», δήλωσε στο star.gr

Ακούστε το νέο τραγούδι της Μαλού Κυριακοπούλου με τίτλο: «Οι νύχτες οι μοναχικές μου»

Όμορφη, λαμπερή, ταλαντούχα, αλλά και δυναμική! Ο λόγος για τη Μαλού Κυριακοπούλου, η οποία μας συστήθηκε μέσα από το Greek Idol και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να τραγουδά «Οι νύχτες οι μοναχικές μου», αλλά σίγουρα οι δικές της δεν είναι. Πριν από λίγα χρόνια ο έρωτας της «χτύπησε» την πόρτα.

Ο άνδρας που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά ακούει στο όνομα Juan Rodriguez και είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της. Δεν είναι όμως ο μόνος άνδρας στη ζωή της, αφού ο ερχομός του γιου της τα άλλαξε όλα.

Η Μαλού Κυριακοπούλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο star.gr

«Θεωρώ πως δεν υπάρχει τέλεια και έτοιμη μαμά, εκπαιδευόμαστε μέρα με τη μέρα κι αυτό δε σταματά ποτέ!», δήλωσε χαρακτηριστικά στο star.gr.

Με μία απολαυστική ατάκα σχολίασε τους….γαμπρούληδες, ενώ αποκάλυψε αν κάνει σκέψεις για ένα δεύτερο παιδάκι

Μαλού, πότε άρχισες να καταλαβαίνεις ότι το «μικρόβιο» της μουσικής κυλά στις φλέβες σου;

Το μικρόβιο της μουσικής και του τραγουδιού συγκεκριμένα, πιστεύω ότι πάντα υπήρχε μέσα μου απλά άργησα να το αποδεχτώ και  να πάρω την απόφαση ότι θα ακολουθήσω αυτόν το δρόμο.

Συστήθηκες στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το μουσικό show «Greek Idol», από το οποίο απέκτησες μεγαλύτερη δημοσιότητα και έγινες ευρέως γνωστή. Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που απέκτησες μέσω αυτής της εμπειρίας σου;

Το 2011 συστήθηκα στο κοινό μέσα από το Greek Idol. Ήταν μια απόφαση που ενστικτωδώς πήρα και δεν το μετανιώνω διότι αυτό με βοήθησε να κερδίσω πρώτα την αγάπη του κόσμου και με αυτή τη δύναμη δίπλα μου να μπορέσω να μπω στην ελληνική δισκογραφία με λιγότερους κινδύνους θα έλεγα!

Πώς βλέπεις τη σημερινή ελληνική μουσική; Σε στεναχωρούν κάποια πράγματα; Κι αν ναι, ποια είναι αυτά;

Η ελληνική μουσική του σήμερα έχει τα πάντα, έχει μουσική για όλα τα γούστα, έχει ακούσματα για όλα τα γούστα και ο ακροατής μπορεί να επιλέξει πολύ πιο εύκολα απ’ ότι στο παρελθόν τη μουσική που του ταιριάζει αλλά και οι δημιουργοί και οι ερμηνευτές μπορούν να διοχετεύσουν τη μουσική τους πολύ πιο εύκολα μέσα στο διαδίκτυο απ’ ότι στο παρελθόν. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα έλεγα ότι με ενοχλεί έντονα στη μουσική του σήμερα…Και στο παρελθόν θα έβρισκα σίγουρα κάτι που θα μου χτυπούσε περίεργα στα αυτιά μου λόγω του ότι δεν συμβαδίζει με  την αισθητική μου ασχέτως εποχής και επικαιρότητας!

Είσαι αρκετά χρόνια στον χώρο της μουσικής. Ποιο είναι το πιο σημαντικό μάθημα που έχεις αποκομίσει στη μέχρι τώρα πορεία σου;
Αν μου έλεγε κάποιος να γράψω ένα “manual” για την στάση που θα έπρεπε να έχει κάποιος καλλιτέχνης μέσα στη μουσική βιομηχανία το πρώτο που θα έγραφα θα ήταν «ο σεβασμός», ο πολύπλευρος σεβασμός απέναντι στον εαυτό σου πρώτα, στο κοινό που σε ακούει και στους συνεργάτες σου . Το δεύτερο θα ήταν «η υπομονή». Όλα θέλουν τον αγώνα τους, το χρόνο τους, και την σκληρή δουλειά, δεν απογοητευόμαστε, δεν πέφτουμε, δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε!

Εγκαινίασες τη συνεργασία σου με τη Heaven Music με το νέο single με τίτλο: «Οι νύχτες οι μοναχικές μου» σε μουσική Νίκου Απέργη και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη. Μίλησε μου γι’ αυτό.

«Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» είναι το πρώτο τραγούδι που βγάζω με τη νέα μου δισκογραφική εταιρεία  Heaven Music, ένα τραγούδι που το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα! Μου το χάρισε ο φετινός μου συνεργάτης και αγαπημένος μου φίλος Νίκος Απέργης μαζί με τον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη στο στίχο. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που έχω την τιμή να τραγουδήσω απ’ αυτούς τους δύο εξαιρετικούς σύνθετες, το πρώτο ήταν το ντουέτο με τον Νίκο Απέργη «Πόσο Πόσο» και σειρά είχαν «Οι Νύχτες Οι Μοναχικές Μου» και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμα!

Η Μαλού Κυριακοπούλου είναι όμορφη και ταλαντούχα

Τι είναι αυτό που ονειρεύεσαι και δεν έχεις καταφέρει ακόμα να υλοποιήσεις;

Είμαι ευγνώμων και δηλώνω πως έχω ό,τι ονειρεύομαι, έχω την οικογένεια μου, έχω τη μουσική μέσα στη ζωή μου και ονειρεύομαι να εξελίξω ακόμα πιο πολύ τα όνειρα που ήδη έχω κατακτήσει!

Ήθελες πάντα να γίνεις μαμά; Το περίμενες πιο εύκολο ή πιο δύσκολο;

Ήθελα να γίνω μαμά, ήθελα ένα παιδί, στάθηκα τυχερή και ήρθε ο γιος μου στη ζωή μου κι εκεί άλλαξαν όλα! Τίποτα δεν είναι εύκολο, στοίχημα είναι όλα, ένα καθημερινό στοίχημα η μητρότητα κάποιες ημέρες τα καταφέρνεις με βάση αυτά που έχεις βάλει ως στόχο κάποιες όχι. Θεωρώ πως δεν υπάρχει τέλεια και έτοιμη μαμά, εκπαιδευόμαστε μέρα με τη μέρα κι αυτό δεν σταματά ποτέ!

Είχες μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο μετά τον τοκετό. Ήσουν κατάκοιτη στο κρεβάτι. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής σου;

Είχα ένα θέμα με την μέση μου που με ταλαιπώρησε αρκετά, έπεσα στα κατάλληλα ιατρικά χέρια ευτυχώς και πήρα πίσω την καθημερινότητα μου!

Μαλού: «Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά το παιδί μου. Αυτό με πείραξε»

Η Μαλού με τον γοητευτικό σύντροφό της, Juan Rodriguez

Η Μαλού με τον γοητευτικό σύντροφό της, Juan Rodriguez

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται την ημέρα που θα ντυθούν νυφούλες. Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχεις παντρευτεί; Β) Ο Juan σου έχει κάνει πρόταση γάμου;

Όταν κάποια στιγμή στη ζωή μου εντοπίσω σε συνέντευξη σε έναν άντρα την φράση … «Πολλοί άντρες ονειρεύονται να ντυθούν ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΔΕΣ» τότε μετά χαράς θα σου απαντήσω για τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στη ζωή μας ως ζευγάρι στο θέμα γάμος!

Θα έλεγες «ναι» σε ένα δεύτερο παιδάκι; Β) Πες μου μια κίνηση ή κάτι που έκανε ο γιος σου και σε έκανε να «λιώσεις»

Προς το παρόν θα ήταν εγωιστικό να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί, ήδη η δουλειά μου καταναλώνει πολύ χρόνο και ενέργεια και αυτή την περίοδο δεν μπορεί να μοιραστεί η ενέργεια μου, είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στο γιο μου!

Μαλού Κυριακοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της!

Ο σύντροφός σου, Juan Rodriguez είναι ένας γοητευτικός άνδρας. Έχεις μπει στον πειρασμό να ψάξεις το κινητό του;

Δεν μπήκα μέχρι τώρα στη διαδικασία αυτή!

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Αν σου δινόταν η ευκαιρία να πήγαινες στο Μέγαρο Μαξίμου τι θα ζητούσες από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη;

Να πάρει ο καλλιτέχνης στην Ελλάδα του 2023 τη θέση που του αξίζει!

Αν σου γινόταν πρόταση για τη Eurovision θα πήγαινες; Με ποιες προϋποθέσεις;

Θα πήγαινα με 1000! Ένα τραγούδι που μου ταιριάζει, σωστή ομάδα και φύγαμεεε!!!

Τι να περιμένουμε από τη Μαλού στο μέλλον;

Βρίσκομαι στην περίοδο που έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό στη δουλειά μου, καθημερινά ψάχνω τραγούδια και μουσικές που εύχομαι στο μέλλον να σας κάνουν συντροφιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top