Ελένη Φουρέϊρα: Αποκαλύπτει εάν έχει σχέση!

Τί δήλωσε για την ερωτική της ζωή και τα παιδικά της χρόνια;

Ελένη Φουρέϊρα: Αποκαλύπτει εάν έχει σχέση!

Όλα της τα… μυστικά έβγαλε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη η Ελένη Φουρέϊρα, με αφορμή τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έγινε και πλατινένιος.

«Είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια και δεν ντρέπομαι να το πω, ούτε το κρύβω. Μεγάλωσα πολύ φτωχά, αλλά πήρα πάρα πολλή αγάπη», είπε η Έλενα που αποκάλυψε ότι ήθελε πάντα να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος.

Αυτό όμως που ήταν άγνωστο στον πολύ κόσμο είναι η εμμονή που είχε η τραγουδίστρ��α πάντοτε να αποσπάει την προσοχή των άλλων. «Ήθελα πάντα να είμαι το κέντρο της προσοχής. Χόρευα και πήγαινα μπροστά τους. Όταν με μάλωνε η μαμά μου, έκανα ότι λιποθυμούσα για να έλθει η μαμά μου και να με ρωτήσει εάν είμαι καλά!»

Η Φουρέϊρα μίλησε για το έτερόν της ήμισυ Παναγιώτη Πετράκη, μαζί με τον οποίο κέρδισαν το Just the two of us. «Είναι πολύ ταλαντούχος πολύ ξεχωριστός και είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο», είπε, τονίζοντας ότι θεωρεί ευλογία να κάνει κάποιος ως δουλειά αυτό που αγαπάει, όπως κάνει εκείνη.

«Για να το λένε ότι είμαι σέξι, έτσι θα είναι. Κάθε γυναίκα θα ήθελε να την αποκαλούν σέξι», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι αυτή την στιγμή, προτεραιότητα στην ζωή της είναι η δουλειά της και όχι ο έρωτας. Δεν μίλησε για το εάν είναι σε σχέση ή όχι, ούτε εάν ισχύουν όσα ακούγονται για τον Κωνσταντίνο Γαλανό. Αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι θέλει πρώτα να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και μετά να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top