��πάνιοι πίνακες στα σαλόνια της Atlantis II

Της θαλαμηγού της οικογένειας Νιάρχου

Σπάνιοι πίνακες στα σαλόνια της Atlantis II

Το εσωτερικό της θαλαμηγού Atlantis II της οικογένειας Νιάρχου, φέρνει στο φως για πρώτη φορά ιστοσελίδα που ασχολείται με πολυτελή κότερα. Η χλιδή, η φινέτσα και τα σπάνια έργα που κοσμούν τους χώρους εντυπωσιάζουν.

Πικάσο, Βαν Γκογκ, Ελ Γκρέκο, Ρούμπενς, διαθέτει στη συλλογή της η οικογένεια Νιάρχου. Τα περισσότερα έργα φυλάσσονται σε θυρίδες, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της realnews, κάποια από αυτά βγαίνουν για λίγες ημέρες και τοποθετούνται στους τοίχους του σαλέ της οικογένειας στο Σεν Μόριτζ για τις γιορτές και κάποια άλλα βρίσκονται στην θαλαμηγό.

Ο πιο ακριβός πίνακας του Atlantis II είναι ένας του Γκογκέν, και βρίσκεται πάνω από το τζάκι στο κεντρικό σαλόνι. Η αξία του έργου «Riders on the beach», ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.
Ένα ακόμα έργο τέχνης είναι ένας πίνακας του Βαν Γκογκ, στην κεντρική τραπεζαρία της θαλαμηγού, αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον . Τα έπιπλα της θαλαμηγού είναι φτιαγμένα από μαόνι με τα καλύτερα υφάσματα.

Το στιλ διακόσμησης αγγλικό με μπαρόκ ταπετσαρίες, ενώ ο φωτισμός ζεσταίνει το χώρο, ώστε να είναι φιλόξενος και άνετος για τους υψηλούς καλεσμένους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top