Η Ζέτα Μακρυπούλια «έφαγε» την Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε τί συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες

Η Ζέτα Μακρυπούλια «έφαγε» την Ελένη Μενεγάκη!

Ακόμη και την Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να «φάει» η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αναδείχθηκε παρουσιάστρια της χρονιάς εκτός ειδήσεων στα κυπριακά τηλεοπτικά βραβεία.

Εκτός από την Ελένη, η Ζέτα άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα, όπως αυτά της Ευγενίας Μανωλίδου και της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Θα αναρωτηθείτε πώς μία Ελληνίδα παρουσιάστρια αναδείχθηκε πρώτη σε κυπριακά βραβεία. Ο λόγος είναι ότι η Ζέτα μπήκε στην λίστα των υποψηφίων εξαιτίας του ότι το Dancing with the Stars που παρουσιάζει μεταδίδεται και στην Κύπρο, όπως άλλωστε και όλες οι εκπομπές που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη λίστα. Ο ντόρος πλέον γύρω από το όνομά της έχει ξεπεράσει τα ελληνικά όρια και έχει φθάσει στην Κύπρο, στην οποία φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητή, δεδομένης βέβαια – εκτός των άλλων - και της σχέσης που διατηρεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που είναι από την Κύπρο.

Το βραβείο αγαπημένης Ελληνίδας παρουσιάστριας εκτός ειδήσεων αποτελεί παράδοση του περιοδικού TV mania, οι αναγνώστες του οποίου ψήφισαν την παρουσιάστρια της επιλογής τους. Και κατέληξαν στην Ζέτα που σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε πολύ περισσότερες ψήφους από όλες τις υποψήφιες!

Η ίδια η Ζέτα ευχαρίστησε το κοινό για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσα από μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο που παίρνω στην ζωή μου γενικότερα και έρχεται και αυτό από την Κύπρο. Πέρυσι πήρα το βραβείο ηθοποιού της χρονιάς και φέτος αυτό της παρουσιάστριας της χρονιάς. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε, γιατί έχουμε μια σχέση πολλών ετών και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ευχαριστώ λοιπόν όλο τον κόσμο που με ψήφισε μέσα από το περιοδικό TV mania», δήλωσε.

Και ο ντόρος γύρω από το όνομα της Ζέτας, συνεχίζεται…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top