Σάλος με τον νέο ρόλο του «Ονούρ»

Τι απαντά ο ηθοποιός στις επικρίσεις που δέχεται

Σάλος με τον νέο ρόλο του «Ονούρ»

«Ο Σουλεϊμάν είναι απλώς ένας ρόλος που υποδύομαι. Είναι σίριαλ και όχι ντοκιμαντέρ», απαντά ο Χαλίτ Εργκέντς, που τον γνωρίσαμε ως Ονούρ, στις επικρίσεις που δέχεται για την νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Η Τουρκία έχει αναστατωθεί με την τηλεοπτική μεταφορά της ζωής του σουλτάνου, με κάποιους φανατικούς να πετούν ακόμα και αβγά στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής!

Οι παραγωγοί του σίριαλ «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς από την μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, στις 11 Δεκεμβρίου, ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις. Υποδυόμενος τον β��σικό πρωταγωνιστή, τον σουλτάνο Σουλεϊμάν, ο Χαλίτ Εργκέντς έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.

Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της Τουρκίας έχει δεχθεί μέχρι σήμερα 75.000 παράπονα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επικρίνουν προσωπικά τον ηθοποιό που δέχθηκε να παίξει τον σουλτάνο. Μεταξύ άλλων, αντιδράσεις προκαλεί το ότι ο Σουλεϊμάν εμφανίζεται ως φιλήδονος και λάτρης του αλκοόλ, πράγμα που, όπως ισχυρίζονται οι πολέμιοι της σειράς, δεν συνάδει με τη πραγματικότητα.

«Πρόκειται απλώς για ένα σίριαλ και όχι για ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει πως ο Σουλεϊμάν είναι για εμάς ένας ρόλος. Δεν είναι σκοπός μας να διαστρεβλώσουμε την ιστορία, αλλά ούτε και να την καταγράψουμε», σχολίασε στην εφημερίδα «Espresso» η μάνατζερ του Χαλίτ Εργκέντς, προσθέτοντας πως το σίριαλ θα συνεχιστεί κανονικά.

Από την πλευρά του, ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό «Ονούρ» συνεχίζει τα γυρίσματα για την υπερπαραγωγή που διαδραματίζεται σε παλάτια της Κωνσταντινούπολης και τεράστια πλατό 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top