Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν νομίζω πως είμαι κακιά»

«Συχνά είμαι άδικη», λέει η κριτής του «Just»

Αθηναΐς Νέγκα: «Δεν νομίζω πως είμαι κακιά»

Μπορεί να την έχουν χαρακτηρίσει ως την κακιά του «Just the 2 Of Us», όμως, η Αθηναΐς Νέγκα δεν αισθάνεται έτσι. «Δεν νομίζω πως είμαι κακιά», λέει και παραδέχεται ότι συχνά έχει υπάρξει άδικη: «το καταλαβαίνω όταν βλέπω μετά κάποιο απόσπασμα από την εκπομπή. Στο ζωντανό πρόγραμμα είναι αλλιώς».

Στην τηλεόραση ό, τι έχει να πει το λέει όχι με τη δεύτερη αλλά με τρίτη σκέψη. «Σέβομαι το ότι είμαι στην τηλεόραση. Δεν παρασύρομαι εύκολα ως άνθρωπος. Δεν θα κάνω ό,τι γουστάρω, έχω πειθαρχία στον αυθορμητισμό μου. Δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει αγενής ή έχω ξεπεράσει τα όρια που επιβάλει η τηλεόραση».


Έχοντας ένα κοριτσάκι τεσσάρων μηνών με το σύντροφο της Χάρη Ζαχαρία, δηλώνει ότι ανήκει στο μεγάλο ποσοστό των γυναικών που συνδυάζουν εργασία και οικογένεια: «η εργαζόμενη μαμά είναι “μέσος όρος” εδώ και δεκαετίες. Μια τέτοια μαμά είμαι κι εγώ».

Την κόρη της σκοπεύει να την ονομάσει Ελίζαμπεθ - Ούμα, ενώ όπως λέει «ζω σε μια σκληρή βαλκανική κοινωνία. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μεταδώσω κάτι στο παιδί μου. Ελπίζω και εκείνο να μου μάθει πράγματα, να με βελτιώσει».

Όσο για την άποψη της για την τηλεόραση; «δεν με ξετρελαίνει αλλά δεν τη μισώ», λέει σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και προσθέτει: «δεν είμαι τόσο πετυχημένη ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνομαι άλλο».


Κόρη του Χρήστου Νέγκα –ενός από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του΄60-, η Αθηναϊς δεν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με την υποκριτική: «ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρή και ίσως δεν πρόλαβα να έχω το “δέσιμο” που χρειαζόταν για να μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι «να μην πέσει μετεωρίτης», ενώ κάθε χρόνο εύχεται «ο καινούργιος χρόνος να είναι πιο καλός από τον προηγούμενο».

Πρώτη ανάρτηση 08/01/2011 00:40

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top