Γιώργος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία του από την ώρα της χημειοθεραπείας

Συγκλονίζει η ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή

Δείτε βίντεο για τον Γιώργο Δασκαλάκη από την εκπομπή Super Κατερίνα

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Δασκαλάκης, καθώς η μάχη του με τον καρκίνο στους λεμφαδένες συνεχίζεται. Ο ίδιος δε χάνει τη δύναμή του και παλεύει καθημερινά.

Γιώργος Δασκαλάκης: «Υποτροπίασα, νιώθω ανήμπορος»

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά στέλνει μηνύματα στους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο, την ώρα της χημειοθεραπείας.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα... Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς... Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!! Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏».

Δείτε την ανάρτησή του Γιώργου Δασκαλάκη

Σε πρόσφατη ανάρτηση που είχε κάνει, ο τραγουδιστής έκανε γνωστό στο κοινό του ότι η υγεία του υποτροπίασε. Όπως αποκάλυψε η σύντροφός του στην εκπομπή Super Κατερίνα, μια θρόμβωση στο πόδι τον καθήλωσε στο κρεβάτι.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης, που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμα και τουαλέτα», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Δασκαλάκης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, δήλωσε πως εναλλάσσεται συνεχώς και εκεί που είναι δυνατός και αισιόδοξος, ξαφνικά «πέφτει» και νομίζει ότι θα χάσει τη μάχη.

Μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες του Γιώργου Δασκαλάκη

Μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες του Γιώργου Δασκαλάκη /Φωτογραφία Facebook

«Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Γιώργος σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δε σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει από κάτω και μου λέει "θα πεθάνω". Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ», σημείωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top