Μιχάλης Αεράκης: «Στα 7 έγινα ο άνδρας του σπιτιού. Πουλούσα λαχεία»

Ο παπά-Μιχάλης από τον Σασμό μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του

Είχαμε να τον δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες από «Το Νησί». Αρκετά χρόνια αργότερα ο Μιχάλης Αεράκης επέστρεψε μέσα από τον ρόλο του παπά Μιχάλη στον Σασμό. 

Μιχάλης Αεράκης: Όσα δεν ξέραμε για τον «παπά-Μιχάλη» του Σασμού

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω επίσημη πρόταση να με κάνουν παπά. Θα δούμε»

«Είχα να κάνω τηλεόραση από το 2010 που συμμετείχα στο «Νησί». Είπα «ναι» στον Σασμό, γιατί είναι κάτι ωραίο και αφορά την πατρίδα μου, την Κρήτη. Οι μνήμες βοηθούν τον άνθρωπο και ειδικά τη δική μου δουλειά. Ο παππούς μου ήταν παπάς. Στη σειρά βάλαμε τον όνομά του «παπά-Μιχάλης». Αρχικά, ήταν να το κάνουμε παπά Γρηγόρης, αλλά το αλλάξαμε εις μνήμη του παππού μου. Τώρα αντιγράφω τη συμπεριφορά του παππού μου», είπε αρχικά στην εκπομπή «Breakfast@star».

 

Ο συγκεκριμένος ρόλος έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και όταν τον συναντούν στον δρόμο του ζητούν να τους δώσει spoiler για τη σειρά, να τους παντρέψει, να κάνει βαπτίσεις, ενώ έχει δεχτεί πρόταση για να γίνει και στην πραγματικότητα παπάς.

«Υπάρχει κόσμος που θέλει να μου φιλήσει το χέρι. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δε μου λένε ευχαριστώ ή συγχαρητήρια, αλλά ευχαριστώ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το ακούς. Σημαίνει ότι κάτι προσφέρεις. Ο ρόλος του παπά είναι καρμικός. Ελπίζω στον επόμενο να είμαι Μητροπολίτης», ανέφερε. 

Τα πράγματα, βέβαια, δεν ήταν πάντα εύκολα για εκείνον, αφού μόλις σε ηλικία 7 ετών αναγκάστηκε να γίνει ο άνδρας του σπιτιού. «Μπήκα στη βιοπάλη πολύ νωρίς, πωλούσα λαχεία. Δεν ήξερα τα παιχνίδια. Αντέγραφα τη συμπεριφορά των μεγάλων στα Ανώγεια», πρόσθεσε ο Μιχάλης Αεράκης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top