Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του

«Έφυγε» αθόρυβα στον ύπνο του

O Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή ενώ κοιμόταν, την Κυριακή 21/8, σε ηλικία 73 ετών. Ο σπουδαίος ερμηνευτής και συνθέτης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

ρομπερτ ουίλιαμς πεθανε

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso, από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ο Ουίλιαμς ζήτησε τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του, με εκείνους φυσικά, να σέβονται την επιθυμία του.

Ωστόσο, η επιδείνωση της υγείας του κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα ήταν εμφανής. Ο καλλιτέχνης είχε μεγάλη κόπωση και ανορεξία, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ίδιος και η οικογένειά του δεν δέχτηκαν να εισαχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δωμάτιο νοσοκομείο και ύστερα από κοινή απόφαση, το σπίτι του είχε σχεδόν μετατραπεί σε κλινική. Έτσι μόνο ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μπορούσε να αισθάνεται ασφάλεια.

Μητσοτάκης: Αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς που συνόδεψε τα εφηβικά μας όνειρα

Στη μεγάλη αυτή μάχη του με την επάρατη νόσο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς δεν ήθελε να βλέπει φίλους και ήταν ελάχιστοι εκείνοι που τον επισκέφτηκαν όσο ήταν άρρωστος. Μία από αυτούς ήταν και η αγαπημένη του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία τον επισκέφτηκε στα μέσα καλοκαιριού μαζί με τον σύζυγό της.

Να θυμίσουμε ότι ο Ουίλιαμς εκπροσώπησε την Ελλάδα μαζί με Πασχάλη, Μπέσσυ Αργυράκη και Μαριάννα Τόλη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision  το 1977 με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ, ενώ με την Αργυράκη είχαν συνεργαστεί και άλλες φορές και μαζί πήραν το 1975 το Α΄ βραβείο στο 14ο Φεστιβάλ Θεσ/νίκης με το τραγούδι «Σαν ένα όνειρο».

ρομπερτ ουίλιαμς

Μπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη & Ρόμπερτ Ουίλιαμς το 2011 τραγούδησαν ξανά το Μάθημα Σολφέζ /Φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top