Πέθανε ο David Warner: Είχε υποδυθεί τον «κακό» στον Τιτανικό

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών

Βίντεο για τον David Warner από το Reuters

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο David Warner, έπειτα από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Αποκαλύψεις: Aπίστευτες ίντριγκες στα παρασκήνια του Τιτανικού

Ο ηθοποιός είχε παίξει στον Τιτανικό υποδυόμενος τον  Spicer Lovejoy, ο οποίος ήταν ο «κακός» στο πλευρό του Billy Zane. Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες όπως το The Omen και το Tron.

SOS: Πώς δημιουργήθηκε το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ο Τιτανικός

 

Σύμφωνα με το BBC o Warner πέθανε την Κυριακή (24/7) στο Denville Hall και η οικογένειά του δήλωσε ότι: «Τους τελευταίους 18 μήνες προσέγγισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική χάρη και αξιοπρέπεια».

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο David Warner, έπειτα από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός David Warner πέθανε σε ηλικία 80 ετών/φωτογραφία AP

«Θα λείψει πολύ από εμάς, την οικογένειά του και τους φίλους του και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικός άντρα, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά της εξαιρετικής δουλειάς του έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Ποιος ήταν ο David Warner

Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1941 στο Μάντσεστερ. Η παιδική του ηλικία ήταν απογοητευτική, γιατί συνοδεύτηκε από συχνές μετακομίσεις λόγω επαγγελματικών λόγων του πατέρα του, με αποτέλεσμα ο μικρός Ντέιβιντ να πάει σε οκτώ σχολεία και να κόβεται με μεγάλη αποτυχία στις εξετάσεις. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν έφηβος και από τότε δεν ξαναείδε τη μητέρα του, μέχρι τον θάνατό της.

Αφού δούλεψε σε πολλά διαφορετικά επαγγέλματα, γράφτηκε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (Royal Academy of Dramatic Art), και αργότερα στη Βασιλική Εταιρεία του Σαίξπηρ (Royal Shakespeare Company). Τελικά εμφανίστηκε στο δράμα Άμλετ με μεγάλη επιτυχία και έγινε πασίγνωστος σε ηλικία 24 χρονών. Από τότε έλαβε μέρος σε πλήθος έργων και έκανε διεθνή καριέρα και στον κινηματογράφο. Ήταν παντρεμένος με την Χάρριετ Λίντγκρεν από το 1969 ως το 1972 και από το 1979 είναι παντρεμένος με τη Σίλα Κεντ, με την οποία έχει ένα γιο, τον Λιούκ..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top