Αποκλειστικό: κοινή έξοδος Λάτσιου - Θεοδωρίδου!

Τι συζήτησαν ο κουμπάρος και η κουμπάρα;;;

Αποκλειστικό: κοινή έξοδος Λάτσιου - Θεοδωρίδου!

Βραδινή έξοδο με την κουμπάρα Νατάσσα Θεοδωρίδου είχε το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Λάτσιος, με τις φήμες να λένε πως δεν συζήτησαν για την Ελένη Μενεγάκη αλλά για το... «Dancing With The Stars»!

Στα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 και η τραγουδίστρια γευματίζουν και πίνουν το ποτό τους σε γνωστό μαγαζί του Ψυχικού.

Μάλλον το φαγητό τους έπεσε βαρύ, όμως, αφού στις δηλώσεις τους ήταν κάτι παραπάνω από φειδωλοί... Σε ερώτηση για το αν «ψήνεται» συνεργασία για το νέο «Dancing», η Νατάσσα Θεοδωρίδου αρκέστηκε να γελάσει, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος μας ενημέρωσε πως... μόλις χόρεψαν μέσα!

«Όχι» ήταν η απάντηση της κουμπάρας στο αν θα ήθελε να χορέψει στο σόου του ΑΝΤ1, ενώ ο κουμπάρος μόνο... «καληνύχτα» είχε να απαντήσει.

«Γιάννη, δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση, μόνο ντοκιμαντέρ», φέρεται να είπε η τραγουδίστρια για να της απαντήσει ο Λάτσιος «όλοι έτσι λένε αλλά δεν κάνουν νούμερα». «Πάντως, έρχεται πολύς κόσμος στο μαγαζί και μου λένε ότι βαρέθηκε την τηλεόραση», συνέχισε η Nατάσσα, με τον διευθυντή να απαντά ότι αυτοί που πάνε στο μαγαζί της το πρωί κοιμούνται.

Στο μεταξύ, η Μαρία Ιωαννίδου ακόμα να χωνέψει πως ο διευθυντής του ΑΝΤ1 δεν την πήρε τηλέφωνο για να της πει τους λόγους για τους οποίους «κόπηκε». Μάλιστα, σχολιάζοντας στο Star το γεύμα των κουμπάρων, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αστείο! Μα πόσοι θα είναι στο Dancing τελικά; Ένας λαός; Εγώ έχω μάθει στην αξιοκρατία: είσαι ταλαντούχα, κάνεις, μπες μέσα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top