Νίκος Κουρής: «Είμαι εγωιστής, οξύθυμος και αναβλητικός»

Οι «PR», τα «in» στέκια και τα λεφτά

Νίκος Κουρής: «Είμαι εγωιστής, οξύθυμος και αναβλητικός»
Ο Νίκος Κουρής δεν «μασάει» τα λόγια του και δεν κρύβεται. Μιλώντας για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, παραδέχεται ότι: «έχω το θέατρο και μου φτάνει. Αν στο μέλλον θελήσω παραπάνω χρήματα, θα ξανακάνω τηλεόραση. Ωστόσο, εγώ μπορώ να ζήσω και με τα λίγα. Τα λεφτά ποτέ δεν με αφορούσαν».
Για τον 37χρονο ηθοποιό, «μίζερη ζωή» δεν σημαίνει έλλειψη χρημάτων αλλά έλλειψη χρόνου: «έζησα περιόδους πολύ δύσκολες οικονομικά, αλλά ποτέ δεν με ένοιαζε. Και φτωχός ήμουν ευτυχισμένος! Το γεγονός ότι δεν έχω χρόνο να πάω ένα ταξίδι με τη γυναίκα και το παιδί μου είναι άσχημο, αλλά δεν είναι φοβερό, ούτε χάθηκε ο κόσμος όταν ένας άνθρωπος μπορεί να μην έχει λεφτά να πάει κάπου».

Για τα «in στέκια» και τους «PR», μιλά με πολύ σκληρά λόγια: « Επειδή το “σύστημα” σου επέβαλε να βγαίνεις στο Γκάζι, πάει να πει πως μόνο αυτό πρέπει να κάνεις και όταν δεν έχεις λεφτά να κλαις τη μοίρα σου; Αυτά είναι μ*λ*κ*ες». Όσο για τους “κοσμικούς”; « ποτέ δεν πήγα σε κοσμικά στέκια γιατί δε μου άρεσαν. Εκεί μέσα είναι ένας σωρός δυστυχισμένοι άνθρωποι. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό. Πάνε εκεί γιατί τους το επιβάλλει ο κύκλος και η δουλειά τους. Αυτό που δεν μπορώ είναι η υποκρισία. Αν δεν γουστάρεις κάτι, μην το κάνεις!».

Ως άνθρωπος, παραδέχεται ότι έχει πολλά ελαττώματα: «είμαι πολύ εγωιστής, οξύθυμος, αρκετά αναβλητικός, ζω με αντιφάσεις και δεν ξεσπά πολύ συχνά. Κάποτε ζούσα και στιγμές μελαγχολίας. Ακόμη και το τσιγάρο είναι ένα από τα ελαττώματα μου. Μια κακιά συνήθεια, η οποία όμως με βοηθά να εκτονωθώ, γι΄αυτό και δεν αποφασίζω να το κόψω».

Στο τέλος, εκφράζει και τη συμπαράσταση του στον πολύ καλό του συνάδελφο Στέλιο Μάινα, που πρόσφατα έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού: «Και μόνο ότι συναισθάνεται το πρόβλημα των ανθρώπων που τον χτύπησαν, δείχνει το μεγαλείο του. Κι εγώ μαζί του είμαι! Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης».

Πηγή: People
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top