«Εσύ είσαι γνωστή πολύ περισσότερα χρόνια από μένα!»

Δεύτερο «χτύπημα» για την ηλικία της Ελένης...

«Εσύ είσαι γνωστή πολύ περισσότερα χρόνια από μένα!»

Τα έχουμε πει ξανά και ξανά. Η Ελένη κάνει πρωινό 15 χρόνια. Ούτε θα ξεχνιόμαστε, ούτε θα μπερδευόμαστε. Εμείς δηλαδή, δεν τα μπερδεύουμε καθόλου, ο Γιάννης Βαρδής ήταν που τα μπέρδεψε και την σύγχυσε κιόλας.

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον γιο του Αντώνη Βαρδή, που τραγούδησε με τον Γιώργο Λιανό. Οι δυο τους συνεργάζονται αυτήν την περίοδο. Ανάμεσα στις παύσεις των κομματιών που ερμήνευσαν, η Ελένη βρήκε την ευκαιρία να του κάνει ένα κομπλιμέντο, αλλά δεν της «βγήκε». Μην σας πούμε ότι εκνευρίστηκε κιόλας.

«Τώρα που σε κοιτάζω, δεν είσαι και τόσο λίγα χρόνια στον χώρο όπως φαίνεται από την εμφάνισή σου», είπε στον Βαρδή αρχικά.

«Ναι εάν αρχίσεις να υπολογίζεις τα χρόνια προς τα πίσω, είναι αρκετά», της απάντησε εκείνος.

«Σκέφτομαι δηλαδή ότι και εγώ ήμουνα στα πρώτα μου βήματα όταν εσύ έκανες τον πρώτο σου δίσκο… Ίδια χρόνια κάνουμε καριέρα… » απάντησε η Ελένη, αλλά ο Γιάννης αντέδρασε: «Ε όχι δα!»

Οχι δα; Τί οχι δα; Η Ελένη «τα πήρε»: «Άκου να σου πω, εσύ μπορεί να ξεκίνησες στα 18 και εγώ τον Πρωινό Καφέ στα 25, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εγώ σε θυμάμαι πολύ καλά με την πρώτη σου δισκογραφική δουλειά που είχε γίνει χαμός τότε… Τα χρόνια μας στον χώρο του θεάματος είναι ίδια!»

«Το 1998 ξεκίνησα», διευκρίνισε ο τραγουδιστής.

«Ε, τα βλέπεις; Εγώ το 95 ξεκίνησα τον Καφέ… Μας ξεγελάει η φατσούλα σου… που όλα αυτά τα χρόνια έχει παραμείνει η ίδια. Η ίδια τότε, η ίδια και τώρα», κατέληξε η παρουσιάστρια.

«Είναι οικογενειακό αυτό το έχει και ο πατέρας μου», απάντησε χαριτολογώντας εκείνος μπας και «ελαφρύνει» η ατμόσφαιρα…

Ελα παιδιά… Συγκεντρωθείτε λιγάκι. Βγαίνει με τα μίνι της η Ελένη, τα κολλητά της, τα όμορφά της και η μία της λέει ότι έχει την ηλικία της μάνας της, ο άλλος της λέει ότι κάνει καριέρα πολύ λιγότερα χρόνια από εκείνη, ηρεμήστε λίγο… Δεν είναι και σαν… κάποιες άλλες που εξακολουθούν να κάνουν ή να θέλουν να κάνουν καριέρα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top