Γιατί έκλαψε η γκόμενα του Ronaldo;

Δείτε τα δάκρυα της Irina Shayk

Γιατί έκλαψε η γκόμενα του Ronaldo;
Σε δάκρυα χαράς ξέσπασε η αγαπημένη του Ronaldo, Irina Shayk. Η 25χρονη καλλονή που βλέπει την καριέρα της να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, κοσμεί το εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης με μαγιό, του Sports Illustrated.
Τα αποκαλυπτήρια του εξωφύλλου έγιναν σ��ην εκπομπή του David Letterman και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, η Ρωσίδα καλλονή δεν άντεξε την πολλή συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα!

«Το να είμαι εξώφυλλο του Sports Illustrated, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εμείς οι Ρώσοι ξέρετε, γνωρίζουμε όλα τα μυστικά, αλλά αυτό δεν μπορούσα να το μαντέψω! Ήταν για μένα μεγάλη έκπληξη. Έπαθα σοκ και έκλαιγα!».

Το εξώφυλλο του Sports Illustrated είναι ένα από τα πιο σέξι που έχει κάνει η Irina, η οποία όπως είπε: «την μέρα που γινόταν η φωτογράφηση υπέφερα από jet lag και ήμουν πολύ κουρασμένη».

Μαζί της στην παρουσίαση και ο «καλός» της Christiano Ronaldo, που δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασυνόδευτη μια τέτοια ημέρα! Ωστόσο, η Irina όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς οι Ρώσοι, ξέρουμε καλά να κρατάμε μυστικά».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top