Δείτε την Μενεγάκη να επιβλέπει εργασίες στο ξενοδοχείο του Ματέο!

Οταν η Ελένη έγινε...εργοδηγός

Δείτε την Μενεγάκη να επιβλέπει εργασίες στο ξενοδοχείο του Ματέο!

Φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται η Ελένη Μενεγάκη να επιβλέπει εργασίες στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο.

Oι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει επενδύσει στο ξενοδοχείο αγοράζοντας το 40% της επιχείρησης, πράγμα που αποδεικνύει ότι η σχέση τους πλέον είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή.

Φορώντας βερμούδα, μακρυμάνικο μπλουζάκι και με πιασμένα τα μαλλιά της κότ��ο, μιλά με τους ανθρώπους του συνεργείου, ενημερώνεται για τις εργασίες και δίνει τις απαραίτητες εντολές. Όταν ο Ματέο δεν είναι εκεί, όλες οι συνεννοήσεις γίνονται με την Ελένη Μενεγάκη.

«Όντως ακούγεται ότι έχει επενδύσει στο νησί, βέβαια το μέρος είναι μικρό και ακούγονται πολλά κατά καιρούς», δήλωσε στο Star κάτοικος της Άνδρου. Η Ελένη έχει έλθει πολύ κοντά στους εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής και διατροφής που στηρίζει ο σύντροφός της στην ξενοδοχειακή μονάδα του στην Άνδρο και βάζοντας τα χρήματά της ειδικά αυτό το δύσκολο διάστημα, δείχνει πως τον στηρίζει.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει αναλάβει να ανακαινίσει τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Άλλωστε το γούστο της, το εμπιστεύεται απόλυτα ο Ματέο.

Όμως αυτή φαίνεται πως δεν είναι και η μόνη επένδυση που έχει κάνει η Μενεγάκη στην Άνδρο: «Υποστηρίζουν κάτοικοι ότι έχει προβεί και στην αγορά ενός μεγάλου αρχοντικού στην είσοδο της χώρας. Ακούγεται, αλλά είναι κάτι που πολλοί το υποστηρίζουν μετα βεβαιότητας», υποστήριξε ο ίδιος κάτοικος.

Αγάπησε ιδιαίτερα το νησί εξαιτίας του συντρόφου της. Ο χρόνος που περνά δείχνει πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Το καλοκαίρι που πλησιάζει είναι βέβαιο ότι η Ελένη θα το περάσει εκεί. Θα είναι εκεί, καλωσορίζοντας τους επώνυμους φίλους τους και όχι μόνο.

Πηγή: Gossip tv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top