Πόσα κεράκια είχε η τούρτα της Χατζηβασιλεί��υ;

Δείτε φωτό από τα γενέθλια της παρουσιάστριας

Γενέθλια είχε χθες η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έγινε 43 και το γιόρτασε δεόντως με βραδινή έξοδο! Από τις φωτογραφίες που είδαμε πάντως μας έμειναν απορίες: γιατί τα κεράκια στην τούρτα ήταν 14 και τι δουλειά είχε εκεί ο μύλος για το πιπέρι;

Όπως είδαμε στο «Πρωινό Mοu», η παρουσιάστρια γιόρτασε με φίλους σε κάποιο εστιατόριο. Στην πρώτη φωτογραφία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου καμαρώνει τα κεράκια και στην δεύτερη τα σβήνει εν μέσω χειροκροτημάτων.

Γιατί, όμως, η τούρτα είχε 14 κεράκια; Δ��ν χωρούσαν τα υπόλοιπα ή συμβόλιζαν κάτι που εμείς οι υπόλοιποι αγνοούμε;

Και γιατί ο μύλος του πιπεριού ήταν μέσα στη μέση, σαν τον μπάστακα; Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να τον βάλει στην άκρη (εξάλλου, πιπέρι στην τούρτα δεν βάζουμε - βάζουμε;) ώστε να μην είναι φάτσα φόρα σε όλες τις φωτογραφίες; Μέχρι και την εορτάζουσα κρύβει το αξεσουάρ μαγειρικής!

«Μόλις μεγάλωσα ακόμη ένα χρόνο. Σημασία όμως δεν έχει πόσα χρόνια μετράς στη ζωή, αλλά πόση ζωή βάζεις στα χρόνια σου...», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Twitter της.

Φιλοσοφημένο, δεν λέω, αλλά μάλλον αφού περάσεις τα δεύτερα -άντα αρχίζεις να το βλέπεις έτσι το πράγμα... Τυχαίο; Δεν νομίζω!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top