Τα «καυτά» φιλιά διάσημης ηθοποιού με νεότερο σύντροφο

Είναι cougar και το… απολαμβάνει!

Τα «καυτά» φιλιά διάσημης ηθοποιού με νεότερο σύντροφο
Τι κι αν οι φήμες οργίαζαν; τι κι αν η εκπρόσωπος της Εva Longoria τις διέψευδε; Ένα τρυφερό φιλί «έλυσε» το μυστήριο και πλέον είναι επίσημο: Eva Longoria και Eduardo Cruz είναι μαζί!
Και επειδή ο έρωτας με έρωτα περνάει, η πρόσφατα χωρισμένη Longoria, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις κακές στιγμές του διαζυγίου της και να προχωρήσει μπροστά με νέο και κατά 10 χρόνια νεότερο σύντροφο! Ποιος είναι ο τυχερός; ο Eduardo Cruz, ο αδελφός της διάσημης ηθοποιού Penelope Cruz.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγαράκι, να φιλιέται τρυφερά στο στόμα, ενώ δεν έδειχναν να νοιάζονται καθόλου ούτε για τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά ούτε και για τους παπαράτσι που παραμόνευαν για ένα τους αποκαλυπτικό φωτογραφικό στιγμιότυπο! Και επειδή ο επιμένων νικά, τα κατάφεραν!
Longoria και Cruz δείχνουν πολύ ερωτευμένοι , ενώ ο 25χρονος νεαρός δείχνει να νοιάζεται πολύ για την Eva, που έχει βρει την καλύτερη παρηγοριά στην αγκαλιά του. Οι δυο τους, πέρασαν όλο το Σαββατοκύριακο σε πολυτελές σκάφος στο Μαϊάμι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έκδοση του διαζυγίου από τον πρώην σύζυγο της Tony Parker.

Mάλιστα, παρακολούθησαν το ηλιοβασίλεμα στο κατάστρωμα του πλοίου, ενώ πέρασαν μερικές ξένοιαστες και τρυφερές στιγμές. Με casual ντύσιμο και χωρίς ίχνος make up,η Eva συζητούσε χαλαρά με τον αγαπημένο της , ευδιάθετη και με εμφανώς αλλαγμένη διάθεση.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top