Ελένη Μενεγάκη: «στο σπίτι μου το πρωί γίνεται ριάλιτι»

Tι αποκάλυψε η ίδια ότι συμβαίνει καθημερινά;

Ελένη Μενεγάκη: «στο σπίτι μου το πρωί γίνεται ριάλιτι»

«Το πρωί στο σπίτι είμαστε ριάλιτι! Οι φωνές που ακούγονται δεν υπάρχουν! Ο ένας κυνηγάει τον άλλον», είπε η Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε στην εκπομπή της τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι που να πάει στο πλατό.

Αφορμή για την εξομολόγηση της Ελένης στάθηκε η συζήτηση με τον διατροφολόγο για την αξία που έχει το πρωινό, αλλά και την σημασία που του δίνουν άλλοι λαοί.

«Μόνο στο δικό μου το σπίτι γίνεται χαμός και κυνηγιόμαστε το πρωί; Ποιός έχει σηκωθεί, ποιός ήπιε γάλα, ποιός έπλυνε δόντια, να μετρήσουμε τσάντες αν είναι όλα στη σειρά... Στα άλλα σπίτια είναι όλοι νηφάλιοι; Πείτε μου σας παρακαλώ», ξέσπασε η παρουσιάστρια που μάλλον κάνει αγώνα κάθε πρωί μέχρι να ετοιμάσει τα τρία αγγελούδια της για το σχολείο.

Ώσπου να φτάσει στο πλατό, ένα μαρτύριο ζει η Ελένη, όπως περιέγραψε η ίδια. «Εμάς το πρωί πραγματικά είναι να το γράψεις, ριάλιτι γίνεται στο σπίτι», συνέχισε (μην δίνεις ιδέες για νέα τηλεοπτικά προγράμματα...) και αποκάλυψε ότι μετά βίας τα παιδιά της πίνουν το γάλα τους ή τρώνε μια φρυγανιά με μαρμελάδα πριν πάνε στο σχολείο.

«Στις 10 τρώνε το πρώτο σνακ που λέμε με τα φρούτα και τα λοιπά και το μεσημέρι το φαγητό τους», πρόσθεσε η μαμά Ελένη, τονίζοντας ότι όλα αυτά τους τα δίνει η ίδια! Και επιτυχημένη παρουσιάστρια και καλή νοικοκυρά... Ήθελα να ‘ξερα πότε προλαβαίνει! Από το μαύρο χάραμα ξυπνάει;

Ο διατροφολόγος έσπευσε να την καθησυχάσει ότι αυτό συμβαίνει στα περισσότερα ελληνικά σπίτια και η Ελένη... ανακουφίστηκε: «ευχαριστώ, νιώθω καλύτερα τώρα», είπε και εξομολογήθηκε πως και εκείνη μικρή δεν έπινε το γάλα της το πρωί με αποτέλεσμα η μητέρα την να την κυνηγάει γύρω γύρω. Είδες από πού έμοιασαν τα παιδιά;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top