Σοφία Καρβέλα: Αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο από τον Θανάση Πανουργιά

Η κόρη της Άννας Βίσση σε μία κατάθεση ψυχής

Διάφορα στιγμιότυπα του ζευγαριού με τους γιους του

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα των παιδιών της, Θανάση Πανουργιά. 

Η σχεδιάστρια μόδας που ζει εδώ και χρόνια με την οικογένειά της στην Αμερική, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της, ενώ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν πάρει διαζύγιο. 

σοφια καρβελα διαζυγιο χωρισε

Η Σοφία Καρβέλα αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο από τον Θανάση Πανουργιά

καρβελα σοφια κορη βισση χωρισε διαζυγιο θανασης πανουργιας

Σοφία και Θανάσης έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους

«Είναι τα γενέθλια αυτού του τύπου. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Izabel Goulart και η Elisabetta Canalis, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρόνων και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές.

Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top