«Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John είναι σύντροφοι, όχι ζευγάρι»

Η ηθοποιός έξω από το παιχνίδι έχει σχέση με τον καλλιτέχνη John Lygno

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στα media με το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει μέσα στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δυο συμπαίκτες φιλήθηκαν στο στόμα μετά το τέλος ενός αγωνίσματος και από τότε έχουν φουντώσει οι φήμες περί ειδυλλίου.

Ωστόσο, η ηθοποιός έξω από το παιχνίδι έχει σχέση με τον καλλιτέχνη John Lygno που είναι μουσικός. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια Ελισάβετ Σπανού, μετά το παιχνίδι αναμένεται να βγάλουν μαζί δίσκο.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John... Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε τη σιωπή, τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι... Θα ήθελα να τον πάρω μια αγκαλιά, να τον κοιτάξω, να τον μυρίσω, να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever», είπε η παίκτρια φορτισμένη ψυχολογικά.

Το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός και φίλος της Μυριέλλας, Νίκος Αναγνωστόπουλος, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν μεταξύ της ηθοποιού και του Γιώργου Κατσαούνη.

«Με τη Μυριέλλα είχαμε συνεργαστεί στην «Παρθένα Ζωή», οπότε δεν ξέρω τόσο πολύ τα προσωπικά της. Αλλά από τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι παίζει κάτι άλλο. Είναι πιο πολύ σύντροφοι, αγαπάει ο ένας τον άλλον αλλά όχι ζευγάρι. Δεν θα μου άρεσε αυτό, αλλά όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας και επειδή στο παιχνίδι οι δυσκολίες είναι πολλές έρχεσαι κοντά με τον άλλο», δήλωσε ο Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε και μία από τις φίλες του Γιώργο Κατσαούνη, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο Γιώργος δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, δεν μασάει τα λόγια του. Θεωρώ ότι έχει συναισθήματα και δεν παίζει. Η Μυριέλλα, δεν ξέρω τι νιώθει, θα προτιμούσα να είναι πιο ξεκάθαρη. Αφήνει ένα πράσινο φως».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top