Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Παπαζήση

 Η ηθοποιός ετοιμάζει ταινία με τον πρώην σύζυγό της

Δείτε τη συνέντευξη της Βανέσας Αδαμοπούλου

Η είδηση του διαζυγίου του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσας Αδαμοπούλου έπεσε σαν βόμβα πριν από περίπου έναν χρόνο. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις, όπως αποκάλυψε πρόσφατα κι ο ηθοποιός

Ιωάννης Παπαζήσης: Δε σας αφορά η σχέση μου με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου

Η τραγουδίστρια και συγγραφέας το πρωί της Τρίτης μίλησε για πρώτη φορά στο Happy Day για τον χωρισμό της. Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει γράψει το σενάριο για μια ταινία μικρού μήκους, το Wolvesστην οποία επέλεξε ως πρωταγωνιστή τον πρώην σύζυγό της, καθώς «είναι πολύ καλός ηθοποιός και του ταίριαζε ο ρόλος».

Βανέσα Αδαμοπούλου

Η Βανέσα Αδαμοπούλου είναι πλέον ξανθιά και της ταιριάζει πολύ!

«Οι σχέσεις πολλές φορές ολοκληρώνονται. Κάνουν έναν κύκλο. Αλλά εξελίσσονται κιόλας. Τον Ιωάννη τον αγαπάω πολύ και με αγαπάει κι εκείνος. Τον σέβομαι απεριόριστα κι εκείνος αντίστοιχα. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τύπο της οικογένειας όπως είναι και θα είμαστε πάντα οικογένεια», είπε. 

Παπαζήσης: Το βίντεο με τον γιο του λίγο πριν το δημοσίευμα για τον χωρισμό

«Ο χρόνος λειαίνει τα πράγματα και τα κάνει διαφορετικά. Όταν υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, τα πράγματα προχωράνε. Οτιδήποτε άλλο είναι λίγο και προσβλητικό για αυτό που έχουμε ζήσει. Μου έχει δώσει πολλά το ότι ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσπάθησα να κάνω κάποια στιγμή, αλλά πήγαινα κι έφευγα. Υπάρχει το σωστό timing για αυτό», εξομολογήθηκε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Βανέσα Αδαμοπούλου Ιωάννης Παπαζήσης

Η Βανέσα Αδαμοπούλου κι ο Ιωάννης Παπαζήσης σε θεατρική πρεμιέρα το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top